Ma apuca greata …Pinochio: Noua Stângă are nevoie de reprezentanţi noi, curaţi, profesionişti, cu viziune şi caracter!

Niciun comentariu

„Mă bucur că Grindeanu se întoarce în psd şi, împreună cu Ciolacu, încearcă să desprindă clar şi definitiv psd de gravele erori şi derapaje ale ‘Epocii Dragnea’! Alături de Grindeanu, Ciolacu şi alţi oameni raţionali putem să încercăm un Proiect serios de reformare şi unificare a Stângii”

,,Ca si în 2010-2012 acest Proiect trebuie să ne dea puterea să-i apărăm pe oameni de măsurile de austeritate şi distrugere a echilibrelor sociale şi economice pe care Dreapta le va pune din nou în aplicare”.

,,Acest proiect trebuie să reprezinte în 2024 o alternativă serioasă şi credibilă pentru românii care vor fi din nou abuzaţi şi dezamăgiţi!”, a precizat Pinochio pe pagina sa de Facebook.

Fonta a mai susţinut că „nu trebuie însă şterse cu buretele experienţele dramatice ale anilor 2017-2019” şi „nici nu pot fi iertaţi cei vinovaţi de dezastrul social-democraţiei”.

„Nu mai putem să acceptăm baroni, naşi ai lui Dragnea, trădători de profesie , populişti şi analfabeţi , oameni care au votat Guvernul PNL “Orban” şi acum au fost din nou infiltraţi la PSD ca să îşi mai vândă o dată votul. Sorin Grindeanu le spune prea elegant ‘figuri uzate’. Noua Stângă are nevoie de reprezentanţi noi, curaţi, profesionişti, cu viziune şi caracter! Am avut dreptate în 2017 când NU am votat moţiunea de cenzură contra Guvernului ‘Grindeanu’. Aşa cum am avut dreptate în Noiembrie 2019 când NU am votat Guvernul PNL ‘Orban’!”, a mai explicat fostul psd-ist. În încheiere , Pinochio a transmis că a sosit momentul ….

CARE ??? Va spun eu … Pinochio SE VISEAZA presedinte psd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s