CCR a mai pierdut in instanță.

7 comentarii

Cineva să dea în judecată CCR pentru conflict de interese…nu poți judeca pensiile speciale când 7 judecatori din 9 au asa ceva. CCR a mai pierdut in instanță

7 comentarii la „CCR a mai pierdut in instanță.”

 1. Sunt deacor să fie dati in judecata judecatori care beneficiaza de pensi speciale!Mai doresc un referendum pentru pensi speciale si imunitate persoanelor politice,judecatori si procurori!!!Cu asta rezolvam problema!

  Apreciază

 2. Avocata/avocatul care ar da cu succes in judecata CCR pentru acest vadit conflict de interese ar deveni automat o CELEBRITATE NATIONALA si, in plus, ar AJUNGE ADULAT/A de o populatie saracita si necajita cum este, din nefericire, in mod preponderent, cea din Romania!

  Apreciază

 3. La noi in Romania , nimic nu mai functioneaza normal . Avem un guvern cu oameni incapabili , rau intentionati , tradatori , mincinosi , cu afaceri dubioase , obraznici , grandomani , care se inpauneaza ca au ajuns pe niste functii mari , dar ei nu sunt in stare sa faca fata acklo unde sunt . Cand iese la televizor , viceprkmministrul guvernului , parca vine vulpea la pasarj . Se sperie si curcile . Doamne , oare P N L – ul , din cati oameni capabili are , cum de s-a orientat la o asa aratare . Chiar nu vede nimeni, ca e de o prostie crasa . Cat e de urata , tot atat este si incapabilă . E.straina cu duhul de ceea ce trebuie facut . Ce rusine , guvern de rahat , rusine sa va fie !

  Apreciază

 4. Este „la mintea cocosului” ca aceasta speță daca ajunge să fie judecată de CCR reprezintă un major conflict de interese. Prin urmare, daca tin la deontologia profesională, neconditionat ar trebui sa se abțină.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s