Ne mai spala rusinea Stefan Mandachi

Niciun comentariu

 După ce i-am criticat și înjurat pe cei din Ditrău, după ce le-am spus noi, evoluații , acum ce facem? După ce ne-am mirat… uite, dle, cum s-au adunat 2-300 de oameni , ca să-i alunge pe cei doi muncitori străini, după ce am cerut ca peste acești “înapoiați”, care ne fac de râs țărișoara asta , să fie trimiși jandarmii și polițiștii, ca să-i învețe minte cum e cu legea…CE FACEM ACUM ? Am rezolvat problema? NU. Am fost foarte buni toți, le-am zis noi ce aveam de zis! Si… ne întoarcem în lumea noastră idilica și civilizată, în care vom uita de Ditrău , deoarece o să apară ceva mai deosebit , care ne va capta atenția și ne va transforma în judecători de Facebook.

Dar lăsând la o parte toate astea, într-o lume în care aș vrea eu să trăiesc, autoritățile ( primar, premier, președinte, toți politicienii de la toate partidele (UDRM, ce partid ticălos!), plus Biserica, plus ONG-uri ) s-ar fi aplecat cu seriozitate spre acest caz de la Ditrău , ar fi identificat o problemă…. că oamenilor este nevoie să li se explice, să fie educați, ca să poată înțelege lucruri cu care nu s-au mai confruntat , lucruri care altora li se par normale.

V-ati intrebat , oare , ce s-ar întâmpla acum în România, dacă am fi nevoiți să primim mâine, să zicem, unu sau două milioane de străini, tot felul de nații și de religii? Cum au plecat românii noștri peste tot în lume, cum alte state primesc milioane de străini, să zicem că s-ar întâmpla asta și la noi. Dacă acești străini ar trăi, deodată, lângă noi? Dacă am împărți comunități, joburi, școli, case, familii, tot cu milioane de străini? Aș fi curios să văd cum am mai privi atunci noi toți povestea de la Ditrău….. ESTE O CHESTIE DE MEDITAT

Ne mai spala rusinea Ramona Ursu si Stefan Mandachi :

Ștefan Mandachi vrea îi scoată din Ditrău pe cei doi brutari din Sri Lanka și să-i angajeze la un restaurant al său.

„O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?”, a mai spus inițiatorul mișcării #șîeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s