Zoaiele ce ne ,,educa” copiii

Niciun comentariu

,,Petrecere improvizată în holul principal al SNSPA. Noapte, ora 21. Marius Pieleanu, mort de beat, către o studentă la Științe Politice: „Mara, te-aș f*te aici pe masă”. La puțin timp după, se urcă la volan și pleacă acasă cu mașina. Era în comă alcoolică. Ăsta e „marele profesor” de la Antena 3″ …… Citat din : Baricada TV…6 februarie 2020

Nu știu de ce ar trebui sa ne mai miram? Ati avut cumva o impresie bună despre sondajele si calitatea acestui individ si acum ati fost dezamăgiți!? Suntem naivi! Voi îl știați de om serios? Ați uitat că prestează, seară de seară, la Antena 3, alături de alti domni ,,binecrescuti” ?
Ar fi o surpriză dacă ar fi singurul… dar toți ,,şefii”,şefuleții” şi pupincuriştii lor au acest comportament. E si mai trist ca acest exemplu este unul minor. Sunt altele mai grave…acum nu ştiu părerea studentei,a fost magulita , oripilată sau jignită, de actiune sau nonacțiune. Multe asemenea ,,studente” au avansat ,,profesional” sau politic şi acum ocupă funcții ,,pe merit de canapea” si aproape toate au participat la sindrofii de genul acestea, fiindca sindrofiile sunt o rampă de lansare pentru anumite domnişoare. Cele mai capabile bineinteles. La ce ? Banuiti?
Și după toate zoaiele astea care i-au fost turnate în cap acestui individ , nimeni din conducerea facultăților unde predă acest individ, nu s-a sesizat? Și dacă are acest comportament extrem de vulgar pentru un profesor, cum draku nu vede nimeni? Sau chiar atât de rău am ajuns, încât nimănui nu-i mai pasă cui încredințăm educarea copiilor şi nepoților noștri?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s