CCR va accepta castrarea de buna voie?

Niciun comentariu

Despre PENSIILE SPECIALE

Florin Zamfirescu-actor:
-“Unde ești viteaz popor român când se vorbește de pensii de 15-25 de mii de euro? Tu, care făceai demonstrații pentru orice mizilic? Acum dormi?Țara se prăbușește din cauza acestor putregaiuri înfometate și tu ești in expectativă?”
-„Democrația permite revolta, ai uitat? Nu vedeți că nemernicii întind coarda ca să vadă cât rabzi?O navală pașnică peste parlament, peste guvern și președinte, ar putea matura pleava care se cacă in capul nostru! Sunt tupeiști, dar fricoși. Pe ei, fraților! Ziua, sau in miez de noapte, ne putem lua țara înapoi, fără parlamentări și fără explicații. Deșteaptă-te române, ne spune imnul național și noi ce facem?”
-„Așteptăm sa vedem dacă CURTEA CONSTITUȚIONALĂ va accepta castrarea de buna voie?Trebuie o alta lege pentru selecția parlamentarilor! Pentru alegerea președintelui. Este nevoie de sfatul înțelepților patrioți, al academicienilor, al elitelor țării care nu caută sinecuri și avantaje! Acești oameni exista, nu va lăsați pacăliți de aceia care-și apăra privilegiile!Cu tine vorbesc, fratele meu, popor ROMÂN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s