PSD concediază proprii oameni …

Niciun comentariu

Asta e maxima, PSD concediază proprii oameni.
Au furat până n-au mai rămas bani de salarii, la fel ca in țară..
Cea mai bună imagine despre geniile economice de la PSD vine din știrea asta, de la Europa Liberă România: “EXCLUSIV: PSD nu a plătit la timp salariile angajaților săi și face concedieri“
Ca să înțelegeți contextul: PSD, urmare a unei modificări legislative făcute pe șestache, a beneficiat în 2019 de o subveție istorică, de 144 de milioane de lei, mai mult decât dublu față de PNL, de exemplu. Plus că au avut un excendent, bani necheltuiți, în 2018. Și, totuși, geniile au spart casa, n-au avut nici un fond de rezervă și-n 2020 au rămas fără bani de salarii – plătite cu întârziere. Și, ca să înțelegeți ce au făcut cu banii, uitați-vă pe dezvăluirile din Newsweek: și-au tras merțane și mega-vile. Practic, au sifonat în buzunarele câtorva șmecheri de la partid subvenția de la stat.
Concluzia mea: tăiați toate subvențiile de la buget pentru partide, care sunt instituții private. Să trăiască din cotizații/ donații gestionate 100% transparent, adică să știm în timp real cine și cât a donat.
PS: Sunt convins că “ziariștii“ abonați la contracte cu PSD – doru bucșă et. co – și-au văzut contractele achitate la timp.


By : Mircea Marian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s