Sa speram ca nu e fake news

Un comentariu

Oamenii de știință chinezi au dezvoltat un vaccin, care, preliminar, s-a dovedit eficient împotriva coronavirusului. Ambasadorul Chinei în Rusia, Zhang Hanhui, a declarat acest lucru, citat de Interfax.

„Vaccinul a fost deja dezvoltat în China; arată imunitatea [capacitatea de a lupta împotriva virusului]. Dar aceasta este doar preliminară; este nevoie de verificări și evoluții suplimentare”, a spus diplomatul.

El a mai susținut că a fost găsită medicația eficientă împotriva coronavirusului.

„Practica arată că medicamentele chineze sunt eficiente. Nu a existat un singur caz de complicații, atâta timp cât se ia medicamentul. Rata de eficacitate generală a medicamentelor chineze depășește 85% [din toate cazurile], în unele zone depășește 90 „, a spus diplomatul chinez.
Funcționarul a susținut că în China s-a găsit un medicament vechi împotriva bolii. ” a spus el.

„Există, de asemenea, un medicament vechi fabricat de sovietici. Până în prezent, două tipuri de medicamente sunt considerate mai eficiente. Cele mai eficiente sunt medicamentul european combinat cu chinezii”, a spus el.

De altfel, Zhang Hanhui a negat orice afirmație potrivit căreia originile coronavirusului sunt artificiale. „Poate, este un virus SARS care a provenit de la animalele sălbatice”, a spus el.

Ambasadorul a adăugat că încă caută sursa virusului; există o versiune, conform căreia gazda era un liliac, dar încă trebuie verificată și confirmată.

Chinezii dezvoltă vaccinul anti-coronavirus
Sursa: 112 Ucraina

1 comentariu la „Sa speram ca nu e fake news”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s