Oare e adevarul sau propaganda? SIAMO CON VOI , FORZA ITALIA …

Niciun comentariu

Italia e în UE. Când UE are nevoie, Italia sare să ajute. Când Italia are probleme, UE îi întoarce spatele. Italienii au cerut ajutor germanilor pentru că aveau nevoie urgentă de măști si Germania produce măști.

Numai că „frații” europeni din Germania au refuzat să trimita măști în nordul Italiei. Pur și simplu au interzis exportul de măști. Un fel de lasă-i, mă, sa moară, ce treabă avem noi cu ei? Citesc că si francezii au făcut la fel ca germanii. Mișto cu Uniunea asta, te tot bizui pe ea, mai ales la greu.

Ajutorul a venit exact de la cei mai loviți de epidemie. Deși nu sunt în UE, deși ar avea motive sa ceară ajutor, nu să îl ofere. Și pe cutiile din China, chinezii au scris pentru italieni și un mesaj de incurajare. Niște comuniști! Si au trimis si experti in combaterea coronavirusului.

Poporul chinez nu va uita niciodată sprijinul preţios pe care i l-a dat Italia atunci când China trecea prin cele mai dificile momente în lupta împotriva virusului”

De asemenea, cel mai bogat chinez ,Jack Ma, fondatorul companiei de e-commerce Alibaba  1,8 milioane de măști pentru față și 100.000 de truse de testare pentru coronavirus țărilor din Europa, pentru a sprijini efortul de combatere a focarului….. Supermilionarii Europei ce fac ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s