Cetățenii au nevoie în aceste vremuri grele de autorități puternice și credibile , DACA NU … mai târziu realitatea cosmetizata prezentată , nu va mai convinge pe nimeni.

Niciun comentariu

Se întreabă mai mulți de ce nu s-a folosit cuvântul “interzis” sau “obligație” în loc de recomandare in ORDONANȚA MILITARĂ 2/2020 din seara aceasta. Pentru că iarăși avem de-a face cu politruci……. Viața oamenilor este în pericol iar ei sunt preocupați de cum “dă” bine la public…..Viața oamenilor este complet dată peste cap și ei ne explică ordonanțele, pe articole și alineate , de nu mai intelege lumea nimic……Viața oamenilor este pusă în pericol de slaba gestionare a situației Sanitare si Economice , iar ei par mai preocupați să își mulțumească unii altora.

 CE NU INTELEG ,,EI” este ca RELATIA dintre autorități și cetățean, nu este bazată pe încredere și ajutor reciproc…
După ce ani de zile cetățenii au fost înșelați și batjocoriți, astăzi autoritățile se trezesc indignate că oamenii știu ei mai bine cum să se poarte și le ignoră sfaturile, fiindca ani de zile au fost absente, și oamenii au trebuit să se descurce singuri, să plece, să se înfurie de nesimțirea unora din funcții publice…. astăzi instituțiile statului au ajuns să ,,RECOMANDE” oamenilor să le asculte.

Ziua de azi este și o radiografie a acțiunilor din prezent , care se datoreaza ineficientei si incompetentei din trecut a sistemului.
Ezitare, lălăială, jumătăți de măsură pe planul sănătății publice și pe cel economic.
DIN PACATE , E O STRATEGIE BAZATA MAI MULT PE EXPECTATIVA , fără să ne dăm seama dacă e vorba de neputință , incompetenta , de calcule politice sau economice hazardate în așteptarea unui vârf al epidemiei.

E nevoie de un RESET…. Nu putem continua așa. Iar problema e că trebuie să îl facem din mers, pentru că valul violent care urmează nu ne va aștepta până ne pregătim noi.

Anticipate nu se mai fac, localele se amână, deci, gata, am ieșit deocamdată din atmosfera de campanie. Este de acum spre binele tuturor să știm exact cum stăm, să avem o radiografie cât mai exactă a situației indiferent cât de rău arată ea. Este în interesul general să știm adevărul despre gradul de răspândire al epidemiei deoarece numai așa vom putea lua deciziile corecte.

Mai devreme sau mai târziu realitatea prezentată scorțos de Arafat, Tătaru, Vela, Orban și Iohannis la televizor și care azi pare bine cosmetizată nu va mai convinge pe nimeni. Or, cetățenii au nevoie în aceste vremuri grele de autorități puternice și credibile, nu de minciuni frumos împachetate în staniol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s