Statistici amestecate care fac inconjorul lumii

Niciun comentariu

Parlamentarul Vittorio Sgarbi a lansat o veritabilă campanie de denunțare a politicii guvernamentale care alimentează panica raportând ca morți de coronavirus toți bătrânii decedați din pricina bolilor grave de care sufereau dinainte de declanșarea epidemiei.

Vittorio Sgarbi : „Nu se poate să declari mort de coronavirus un bătrân care avea cancer în fază terminală”, a declarat Sgarbi, citând mai mulți specialiști din domeniul medical, care spun același lucru.

Intr-o declarație , șeful Protecției Civile, Angelo Borelli, preciza că numărul deceselor raportate se referă la toți cei care au murit de diverse patologii grave, la care se adauga si detectarea infectiei cu coronavirus , uneoari doar dupa deces. Acest lucru a fost de altfel evident în primele zile ale epidemiei din Italia, când încă se mai specificau date despre victime fiind vorba de oameni bătrâni, de peste 80, chiar 90 de ani, dintre care unii aveau cancer, boli de inimă grave, pacienți cu diabet sau dializați.

Chiar dacă principalul responsabil italian în lupta cu coronavirusul menționează în declarația sa că este vorba în majoritate de oameni cu alte probleme grave de sănătate, de cele mai multe ori presa transmite doar primul rând – au mai murit 5-6-7-800 de oameni în Italia. Sunt cifre care fac înconjurul lumii sporind panica peste tot, chiar și în zone unde sunt doar câteva cazuri.

Deci …. se pune urmatoarea intrebare … cine si de ce se face o asemenea campanie de alimentare a panicii prin statistici amestecate care fac inconjorul lumii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s