Trist …în ochii lor se va citi urarea „Muriți, bă!”..

Niciun comentariu

Ca unul care are peste 65, le dau dreptate. Ar fi timpul s-o ștergem. Dar cum? Eutanasie, moarte asistată, sinucidere? Nu putem. Se opune morala, în general, cea creștină. Si-atunci ….

Ieri am avut o zi bună. O piatră mi-a căzut de pe inimă. Noroc că nu mi-a căzut pe picior. Mă nenorocea, nu mai ieșeam din casă. Așa, ies! Iohannis, Orban, Vela și Arafat s-au gândit și la noi, ăștia săriți din 65 de primăveri. Putem ieși, numai două ore din 24 și numai între 11 și 13! De ce numai între 11 și 13? E intervalul în care coronavirusul, obosit, devine mai omenos și nu mai hăituiește moși și babe? A aranjat Arafat cu el să închidă un ochi, poate pe amândoi? Mister. Dacă m-ar fi întrebat și pe mine, bine sărit de 65, eu aș fi propus intervalul 8 – 10. Pentru că noi, ăștia de peste 65, pe lângă păr, dinți, memorie și încă ceva, nu mai țin minte ce, ne abandonează și somnul. Pe la cinci dimineața facem ochii mari și adio somn. Așa că la opt, opt și ceva am putea fi unde avem treabă. În ultimele două săptămâni am ieșit de două ori la un supermarket baban. Fellinian, la 8½! Erau doar vreo trei, patru orbi și cu mine cinci. Într-o jumătate de oră, cu listă de acasă, am cumpărat ce aveam nevoie pentru o săptămână, poate și mai mult. Așa, o să fim în supermarket între 11 și 13, exact când ies să ciugulească ceva hipsterii care lucrează în firmele din apropiere. Cum toate birturile și restaurantele din mall-uri au fost închise, hipsterii vor intra în supermarket să-și ia o chiflă, două felii de șuncă și o apă plată și vor da peste hamsteri de peste 65 de ani. Moșotârci și boșotârce, cum ne-a zis cineva cu umor. Și atunci în ochii lor se va citi urarea „Muriți, bă!”. Ca unul care are mult peste 65, le dau dreptate. Ar fi timpul s-o ștergem. Dar cum? Eutanasie, moarte asistată, sinucidere? Nu putem. Se opune morala, în general, cea creștină, în special, plus popimea care nu ne vrea în cimitire. Nici morți!
Greu, tare mi-i de greu,
Vreu, dar nu știu ce vreu…

By : Neculai Constantin Munteanu ….. Cu respect … Animați-vă , scrieți o carte sau mai multe. Sunteți un bun orator , aveți spirit si umor . Si să nu uitați , chiar de a-ți trecut de 65 de ani avem nevoie de toți bătrânii noștrii . Toți sau aproape toti , sunt o referință pentru cei mai tineri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s