Valabil si Patriarhului Daniel… Biserica Ortodoxa din Cipru isi pune averea la dispozitia statului, pentru iesirea din criza.

Niciun comentariu

Să avem deplină încredere în puterea rugăciunii. AVEM … dar mai avem nevoie si de masti,halate,ventilatoare etc.

UN BUN EXEMPLU … Biserica Ortodoxa din Cipru isi pune averea la dispozitia statului, pentru iesirea din criza. “Intreaga avere a Bisericii este la dispozitia tarii astfel incat sa putem sta pe propriile picioare si nu sprijiniti de straini”, a declarat arhiepiscopul Chrysostomos, dupa ce s-a intalnit miercuri dimineata cu presedintele tarii.

Cat despre Patriarhul Daniel, DOAR mesaj de încurajare pentru români, în plină pandemie de coronavirus. „Credincioșii să aibă încredere în autorități” Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a adresat, luni, credincioșilor „un cuvânt de încurajare şi speranţă”, în contextul în care pe teritoriul României a fost decretată stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

Să arătăm iubire și solidaritate față de oamenii vârstnici, față de cei aflați în izolare sau în carantină, precum și grijă deosebită pentru sănătatea celor din jurul nostru. Să arătăm multă prețuire față de medicii din spitale care apără și cultivă sănătatea trupului, dar și față de preoții din biserici, care apără și cultivă sănătatea sufletului.

Să avem deplină încredere în puterea rugăciunii, știind că „Dumnezeu toate le lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu” . Pacea sufletului, bunătatea inimii, comuniunea în rugăciune și cooperarea în fapte bune pot face minuni, transformând teama în curaj și speranță. Așadar, rugăciunea și fapta bună sunt izvor de putere spirituală pentru a învinge încercările la care suntem supuși, dar şi pentru a înainta duhovnicește spre sărbătoarea Sfintelor Paști”, a fost mesajul pe care Patriarhul Daniel l-a transmis din Catedrala Patriarhală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s