Sărbători minunate si mai ales să ne revedem sănătoși

Niciun comentariu

Eu nu mai înțeleg nimic ori nemții sînt prea proști ori la noi se exagerează prea mult și tine lumea într-o teroare indusă fiindca spitalele sunt praf si pulbere.

Sute de oameni au ieșit în parc la Frankfurt și au fost felicitați de polițiști. Agenții le-au mulțumit celor care stăteau pe peluză, la soare, iar la final ei au fost cei aplaudați. La noi te amendeaza fiindca nu ai scris ora cand iesi la cumparaturi , desi nu se cere pe formular.

Vineri, o mașină de poliție a oprit la marginea peluzei de iarbă pe care stăteau sute de germani și unul dintre polițiștii din mașină a început să le vorbească oamenilor, discursul lui fiind auzit în difuzoare:

„Acesta este un anunț al poliției din Frankfurt. Vă mulțumim că înțelegeți atât de bine regulile de distanțare și că respectați atât de bine aceste reguli. Ele sunt esențiale și ne vor ajuta să învingem acest coronavirus. Vă dorim să vă bucurați de sărbători minunate, dar mai ales să ne revedem sănătoși. La revedere.”, a fost mesajul polițistului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s