Minciuna grosolana de la Latrina 3

Niciun comentariu

Minciuna grosolana la Latrina 3: filmuletul din 2016 a fost „mutat” în 2020, ca să arate „sclavia” muncitorilor români în Germania!

 Imaginile din 2016 (video + foto), cu sute de români care mergeau în coloană la cules de ceapă, au fost prezentate ca fiind de azi-dimineață. Mare , mare , MINCIUNĂ! Se pare ca filmuletul video nu mai poate fi vizionat, pentru că autorul l-a șters între timp de pe Facebook (unde îl postase în 2016), ca să nu mai fi folosit diversionist-propagandistic de cei de la televiziunea Varanului.

Mai mult, Antena 3 îi înfierează pe nemți, care i-ar tratează pe români ca pe sclavi, fără a se gândi la sănătatea lor. Iar …. o mare MINCIUNĂ!

Știrea de pe antena3.ro

„Imaginea României la cules de ceapă verde în Germania, în plină pandemie. Mii de români, înghesuiţi, aşteaptă să intre pe parcele”

„Imaginile sunt surprinse în această dimineţă într-o localitate din Germania. Sunt sute de români care aşteapă să intre pe parcele la cules de ceapă verde. Nici vorbă de distanţare socială” .

Filmul , preluat de pe YouTube si distribuit de Latrina 3 și-apoi de multe alte site-uri, arată oameni veseli, glumeți, optimiști, nicidecum niște „sclavi”, așa cum îi prezintă Latrina Ciumei Roșii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s