,,Văd că dezinfectantul îl omoară (pe virus) într-un minut. Există oare o cale de a face ceva, să injectăm în interior sau să fie ca o curățare? Aș fi interesant să încercăm asta”?

Niciun comentariu

Declarațiile președintelui au fost făcute la o conferință de presă în care experții arătaseră faptul că virusul este slăbit de expunerea la lumină și căldură.

Declaratia din titlu este ca urmare a unui Studiu pe care se bazau experții care i-au arătat că dezinfectantul și alcoolul sanitar pot ucide virusul din salivă foarte rapid.

Imediat au sarit pe el criticii , desi a pus doar o intrebare retorica , sa analizeze expertii daca se poate sau nu. . Stie ca-s toxici si chiar el a explicat că rezultatele cercetării trebuie luate cu precauție. Dezinfectanții sunt substanțe periculoase și pot fi mortale dacă sunt inghitite…. Opoziția democrată nu a pierdut ocazia de a-l ataca pe Trump….

“Să presupunem că lovim corpul cu o lumină puternică, ultravioletă sau doar lumină foarte puternică”, a propus președintele. Imediat a fost criticat ca ultravioletele pot fi fatale . O intrebare doar ma framanta : de ce a fost criticat asa vehement cand exista aparate de sterilizat cu ultraviolete si asa numitele ,,tuneluri” de sterilizat cu ultraviolete (chiar si in spitalele din Romania ), care sterilizeaza doctorii cand intra sau ies din zonele de risc de contaminare din spitale. Chiar si firme romanesti le fabrica.

Multi dusmani are Trump , mai ales din zonele producatorilor de medicamente. La multe boli , inclusiv cancerul , poate sunt tratamente ieftine si sigure ( exemplul vaccinului pentru cancer la plamani din Cuba , care se vinde acolo cu … 2$ ) dar aceste companii le ascund ca sa faca tratamente costisitoare , ca sa aiba un profit enorm.

Pentru cei care nu inteleg ce a spus Trump despre UV si dezinfectant , o sa lasam stiinta sa vorbeasca. UV pentru cei care nu stiu , este un tratament extrem de eficient inclusiv in cancerul de piele. Si extrem de eficient in dezinfectarea apei si a suprafetelor .

Cat despre dezinfectanti interni …. doar nu v-ati gândit sa luati Domestos sa îl bagati in vena? Cine îl urmărește pe Trump in mod curent, și tot ce spune, nu doar trunchiat cum vor dusmanii lui… el a fost sarcastic.. Urmărește tot interviul.. Și poate nu ati știut…. dar de fapt vaccinul contine si „dezinfectant”

Și poate nu ati știut, dar de fapt orice vaccin contine si ,,dezinfectant”

De aceea ma asteptam ca Trump sa fie atacat cand a pus acele intrebari , pentru un ,,dezinfectant” in interior si raze ultraviolete. Poate stie el ceva cand la final a decloarat :

“Nu sunt doctor, dar sunt o persoană care are un bun… știți voi ce”, a spus Trump, arătând spre cap, o posibilă referire la creierul său.

Dincolo de ideile lui Trump, studiul prezentat joi a oferit vești încurajatoare. Bill Bryan, responsabil pentru ştiinţă şi tehnologie în Departamentul de Securitate Internă, a prezentat câteva date din acest studiu efectuat la National Biodefence Analysis and Countermeasurese Center, potrivit căruia noul coronavirus este distrus în doar două minute în condiţii estivale cu Soare faţă de 18 ore în zilele fără soare, potrivit Agerpres.

Oare de ce , noua ni se cere sa stam in casa , sa nu iesim in natura ??? Inteleg izolarea si necesitatea ei in locurile publice. DAR … Daca iesim sa mergem pe o plaja pustie , pe un camp , sa mergem pe un munte , sa mergem intr-o padure , la aer si Soare la un pescuit , asa mare inghesuiala-i ca putem sa infectam pe cineva ???

ASA CA …. Urmarit-l pe Trump si …. Sa fim optimisti… odata fiindca se apropie 15 Mai ca scapam de declaratii , iar a doua oara , fiindca VINE VARA.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s