PANDEMIE SAU PLAN-DEMIE

Niciun comentariu

Dr. RASHID BUTTAR – Video cenzurat

PE ACEST LINK PUTETI VEDEA MAI MULTE … DIN PACATE DOAR ACESTA E TRADUS … https://www.youtube.com/results?search_query=+Rashid+Buttar+videos

Se pare ca , Coronavirusul este o conspirație menită să accelereze implementarea agendei elitelor mondiale. In condiții sociale, economice și politice normale multe dintre obiectivele dragi globaliștilor, – vaccinarea obligatorie ca mijloc de depopulare a planetei, moneda digitală, închiderea bisericilor, legi și impozite globale, eliminarea multor libertăți individuale și, în final, unificarea forțată într-un stat universal unde omul să fie rob al transumanului – toate aceste obiective ar fi fost greu sau imposibil să fie aduse la conștiința publicului larg, darmite să fi fost îndeplinite punct cu punct. Propaganda fricii, difuzată la unison de toate entitățile globaliste, de la cele mai mărunte până la cele din vârful piramidei, nu fac decât să confirme că pandemia actuală este, de fapt, o PLAN-DEMIE, INFO-DEMIE și PAN-DEMONIE bine gândită și executată.

Intr-o societate a spectacolului totul este realmente răsturnat și adevărul este un moment al falsului. Iată de ce orice informație, orice ,,fapt incontestabil’’ trebuie verificat atent, folosind multiple surse. Problema este că mass-media oficială este preponderent fake news, iar Internetul este o junglă informațională. Trebuie să știi bine ce, unde și cum să cauți. In situația de față, nu este vorba de un război clasic, cu două tabere bine delimitate.

De ce nu am auzit până acum de acest plan anti-globalist? Cine sunt misterioșii patrioți care îl susțin pe președintele american? Nu sunt ei niște falși contestatari? De unde știm că nu este încă o operațiune de tip psyops menită să ne anestezieze bruma de rezistență cu drogul unor false speranțe? Sunt întrebări legitime pe care și le poate pune orice cititor.

In videoul Dr. Rashid Buttar o sa gasiti foarte multe informatii ascunse masei largi a populatiei de catre oficialitati si mas media…

Daca cumva videoclipul o sa fie cenzurat , puteti intra pe linkul de mai jos ca sa-l vedeti

Dr. Rashid Buttar – Informații cenzurate de youtube și Facebook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s