DECRIPTARE …. Adevăratul Donald Trump

47 comentarii

Este momentul potrivit pentru ca toată lumea sa-l cunoasca si să-l înțeleagă pe Donald Trump , să încerce să-i decripteze ambiguitatea si modul în care face ce face .

Controversatul președinte are o agendă mult mai clară decât își poate imagina oricine atât în politica externă, cât și în afacerile interne, dar din moment ce trebuie să rămână la putere sau chiar să rămână în viață pentru a-și atinge obiectivele, strategia sa este atât de rafinată și subtilă, încât aproape nimeni nu o poate distinge. Obiectivul său general este atât de ambițios, încât trebuie să urmeze trasee eliptice aleatorii pentru a ajunge din punctul A în punctul B, folosind tiparele care-i induc în eroare pe majoritatea celor care îl urmăresc. Aceasta include majoritatea jurnaliștilor independenți și așa-numiții analiști din media alternativă, la fel de mult ca și promotorii de știri false din occident și o mare majoritate a populației.

În legătură cu strategia lui, aș putea face o analogie rapidă și precisă cu medicația: majoritatea pastilelor sunt concepute pentru a vindeca o problemă, dar vin cu o serie de efecte secundare. Ei bine, Trump folosește medicamentele doar pentru efectele lor ulterioare, în timp ce prima intenție a pastilei este de a-l menține la putere și în viață. Până la sfârșitul acestui articol, veți vedea că această metaforă se aplică pentru aproape orice decizie, mutare sau declarație pe care a făcut-o. După ce veți înțelege despre ce este vorba, veți putea aprecia președinția extraordinară pe care Trump o conduce, precum niciun alt predecesor.

Pentru a începe, lămurim un aspect al misiunii sale, care este extrem de important și de direct: este primul și singurul președinte american care a diagnosticat cel mai grav defect colectiv al umanității, completa sa ignoranță asupra realității. Deoarece mediile și educația sunt controlate de o mână de miliardari care conduc planeta, nu știm nimic despre istoria noastră reală care a fost răstălmăcită complet de către câștigători și nu avem un indiciu despre lumea noastră actuală. Pe măsură ce pășea pe arena politică, Donald a popularizat expresia „fake news” pentru a-i convinge pe cetățenii americani și pe populația mondială, că media îi minte. Expresia a devenit ceva obișnuit, dar vă dați seama cât de profund șocant este faptul că aproape tot ceea ce credeți că știți este total fals? Minciunile mass-media nu acoperă doar istoria și politica, ci v-au modelat percepția falsă asupra unor subiecte precum economie, alimente, climă, sănătate, despre orice. Ce ați spune dacă v-aș informa că știm cu exactitate cine l-a împușcat pe JFK, faptul că atacul de la  Pearl Harbor a fost cunoscut de dinainte este deja dovedit în instanță, că efectul de seră CO2 este o absurditate științifică, că banii noștri sunt creați prin împrumuturi de către bănci care nici măcar nu au fonduri sau că știința dovedește cu o certitudine de 100% că 11 Septembrie  a fost un atac înscenat? Ați auzit vreodată despre un jurnalist, un documentar PBS sau un profesor universitar care vă povestească despre așa ceva? 44 de președinți au venit și au plecat fără să scoată măcar un cuvânt despre această problemă uriașă înainte de a veni al 45-lea. Trump știe că eliberarea oamenilor din această ignoranță este primul pas către libertatea generală, așa că a început să-i numească pe  jurnaliști principali și sursele de știri pentru ceea ce sunt: ​​mincinoși patologici.

„Mii de profesioniști din domeniul sănătății mintale sunt de acord cu Bob Woodward și editorialistul  din New York Times: Trump este periculos.”

– Bandy X. Lee, The Conversation 2018

„Întrebarea nu este dacă președintele este nebun, ci dacă este nebun ca o vulpe sau nebun ca nebun.”

– Masha Gessen, The New Yorker 2017Haideți să lămurim un lucru: pentru conformitate, Trump nu este debil, dar cu siguranță a fost văzut ca un pericol pentru lumea lor. De când s-a mutat la Casa Albă, Trump a fost înfățișat ca narcisist, rasist, sexist și sceptic în ceea ce privește climatul, încărcat de povești tenebroase din trecut și suferind de probleme mentale. Chiar dacă aproximativ 60% dintre americani nu mai au încredere în mass-media, mulți au cumpărat povestea că Trump ar putea fi puțin nebun sau incapabi să se stăpânească, iar statistica urcă și mai mult atunci când ieșiți din SUA. Desigur, Donald nu face nimic special pentru a schimba percepția profund negativă pe care o au atât de mulți jurnaliști și oameni deopotrivă despre el. Este în mod deschis scandalos și provocator pe Twitter, sună impulsiv și prostănac de cele mai multe ori, acționează irațional, minte zilnic și aruncă sancțiuni și amenințări ca și cum ar fi bastoane de bomboane din geanta laterală a unui elf într-un mall în decembrie. Imediat putem distruge un mit mediatic persistent: imaginea pe care Trump o proiectează este autodistructivă și este exact opusul modului în care acționează narcisiștii patologici, deoarece aceștia încearcă să fie iubiți și admirați de toată lumea. Pur și simplu, lui Donald nu-i pasă dacă îți place sau nu, ceea ce îl face mai degrabă anti-narcisist, ca profil psihologic. Și asta nu este nici măcar o opinie, ci este un fapt destul de simplu și incontestabil.

Planul său general este exprimat într-unul din motto-urile sale preferate: „Vom da puterea înapoi oamenilor”, deoarece Statele Unite și rețeaua sa imperialistă țesută în întreaga lume au fost în mâinile câtorva bancheri globalisti, ca complexului militaro-industrial și a multinaționalelor pentru mai mult de un secol. Pentru a-și atinge planul, el trebuie să pună capăt războaielor în străinătate, să readucă militarii acasă, să demonteze NATO și CIA, să obțină controlul asupra Rezervei Federale, să taie fiecare legătură cu aliații străini, să desființeze sistemul financiar Swift, să demoleze puterea de propagandă a media , să asaneze mlaștina statului paralel care conduce agențiile de spionaj și să dezactiveze guvernul din umbră constituit din Council on Foreign Relations și Comisia Trilaterală. Pe scurt, el trebuie să distrugă Noua Ordine Mondială și ideologia ei globalistă. Sarcina este uriașă și periculoasă pentru a ne exprima moderat. Din fericire, nu este singur.

Înainte de a ne apuca de tehnici și tactici, trebuie să știm puțin mai multe despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume.

Rusia cea puternică

De la Petru cel Mare, întreaga istorie a Rusiei este o demonstrație permanentă a voinței sale de a-și menține independența politică și economică față de băncile internaționale și de imperialism, împingând această mare națiune spre a ajuta multe țări mai mici care luptă să-și păstreze independența. De două ori Rusia a ajutat Statele Unite împotriva Imperiului Britanic / Rothschild; în primul rând, susținându-i deschis în Războiul de Independență și, din nou, în Războiul Civil, când Rothschilzii i-au finanțat pe  confederați pentru a descompune politic națiunea americană și pentru a o readuce în interiorul Imperiului Colonial Britanic. Rusia i-a distrus, de asemenea, pe Napoleon și naziștii, care au fost finanțați de băncile internaționale ca instrumente de zdrobire a națiunilor independente din punct de vedere economic. Independența este în ADN-ul lor. După aproape un deceniu în care oligarhia occidentală care a preluat conducerea economiei rusești după căderea URSS în 1991, Putin a cucerit puterea și a asanat mlaștina rusă. De atunci, fiecare mișcare pe care a făcut-o urmărește să distrugă Imperiul American, sau entitatea care a înlocuit Imperiul Britanic în 1944 și care este numele non-conspiraționist  al Noii Ordini Mondiale. Noul Imperiu este practic aceeași schemă bancară centrală,  doar cu un set ușor diferit de proprietari care au schimbat armata britanică pentru NATO, ca Gestapo al noi lor ordini mondiale.

Până când  a venit Trump, Putin a luptat singură cu Noua Ordine Mondială, a cărei obsesie veche de un secol este controlul pieței mondiale a petrolului, deoarece petrolul este sângele care trece prin venele economiei mondiale. Petrolul este de o mie de ori mai valoros decât aurul. Navele de marfă, avioanele și armatele nu rulează pe baterii. Prin urmare, pentru a contracara forțele globaliste, Putin a dezvoltat cele mai bune sisteme de rachete ofensive și defensive, cu rezultatul că Rusia poate proteja acum fiecare producător de petrol independent, precum Siria, Venezuela și Iran. Bancherii centrali și guvernul din umbră al SUA încă se agață cu disperare de planul lor muribund, deoarece, fără victorie în Siria, nu există un Israel extins, iar acest lucru pune capăt fanteziei vechi de un secol de a uni producția de petrol din Orientul Mijlociu în mâinile Noii Ordine Mondiale . Întrebați-l pe Lordul Balfour dacă aveți vreo îndoială. Aceasta este adevărata miză a războiului din Siria. Ori la bal ori la spital! 

Un secol de minciuni

Trebuie să înțelegem că deoarece un guvern din umbră dă ordine directe către CIA și NATO în numele băncilor și industriilor, Trump nu are control asupra armatei. Statul profund este un rozariu al oficialilor permanenți care conduc Washington și Pentagonul, care nu răspund decât la ordinele lor. Dacă mai credeți că „comandantul șef” este responsabil, explicați de ce de fiecare dată când Trump a ordonat să scoată Siria și Afganistanul, au intrat mai multe trupe? În timp ce scriu acest text, trupele americane și NATO au evacuat zonele kurde, au plecat în Irak și au revenit cu echipamente mai grele în jurul rezervelor de petrol din Siria. Donald mai are multe asanări de mlaștină de făcut înainte ca Pentagonul să asculte de fapt ceea ce  spune. Trump ar trebui să fie indignat și să denunțe cu voce tare că militarii nu-i ascultă ordinele, dar acest lucru ar aprinde un haos inimaginabil și poate chiar ar genera un război civil în SUA, dacă cetățenii care dețin aproximativ 393 de milioane de arme ar afla că armata națională se află în serviciul unor forțe private. Aceasta ar duce, de asemenea, la o întrebare foarte simplă, dar dramatică: „Care este exact scopul democrației?” Aceste arme sunt singura protecție în fața unui stat totalitar de tip Big Brother.

Mai întâi trebuie să conștientizăm prin câte probelme au trecut armata americană și agențiile de spionaj timp de mai bine de un secol, pentru a crea pretexte (operațiuni false flag) astfel încât intervențiile lor să pară  întotdeauna drepte, în numele promovării democrației, drepturilor omului și al justiției. Au aruncat în aer nava Maine în 1898 pentru a intra în Războiul Hispano-American, apoi Lusitania în 1915 pentru a intra în Primul Război Mondial. Au împins Japonia să atace Pearl Harbor în 1941, deși știau despre atac cu 10 zile înainte și nu transmis nimic bazei hawaiene. Tot ei au înscenat o torpilare nord-vietnameză a navele americane în Golful Tonkin pentru a justifica trimiterea de militari pe frontul vietnamez. Aceleași forțe au alcătuit o poveste despre soldații irakieni care distrugeau incubatoare de copii pentru a invada Kuweitul în 1991. Au inventat povestea armelor de distrugere în masă pentru a ataca Irak din nou în 2003 și au organizat atacurile din 11 Septembrie pentru a distuge Constituția din 1789, pentru a ataca Afganistanul și a lansa un Război Împotriva Terorii. Această mască de virtute total falsă trebuie păstrată pentru a controla opinia cetățenilor americani și arsenalul lor intern. Ei trebuie să creadă că poartă pălăriile de cowboy albe ale democrației.

Deci, cum a reacționat Trump când a aflat că trupele americane reintră în Siria? El a repetat din nou și în fiecare interviu că „ne-am asigurat câmpurile petroliere din Siria” și chiar a adăugat „Mă gândesc să trimit Exxon în regiune pentru a avea grijă de petrolul sirian”. Neoconii, sioniștii și băncile au fost încântați, dar toți ceilalți sunt jigniți, deoarece marea majoritate nu înțelege că Trump înghite această pilulă doar pentru efectele sale. Pe această singură sticlă este scris cu litere fine că „utilizarea acestui medicament ar putea să forțeze trupele americane/NATO să plece din Siria sub presiunea opiniei publice mondiale unite și a populației americane exasperate.” Trump a făcut ca situația NATO în Siria să devină nesustenabilă  și deoarece repetă această poziție profund șocantă, incorectă din punct de vedere politic, arată clar care e intenția sa reală. El a distrus peste un secol de virtute falsă într-o singură propoziție.

Trump este o anomalie istorică

Trump este doar al patrulea președinte din istoria SUA care a luptat de fapt pentru oameni, spre deosebire de cei 41 de alții, care au canalizat în principal banii oamenilor într-o conductă de dolari care ajunge în băncile private. Mai întâi a fost Andrew Jackson care a fost împușcat după ce a distrus a doua Banca Națională pe care a acuzat-o deschis că a fost controlată de Rothschild și The City din Londra. Apoi, a fost Abraham Lincoln, care a fost ucis după ce a imprimat „banii verzi”, banii naționali pe care statul i-a emis pentru a plăti soldaților, deoarece Lincoln refuzase să împrumute bani de la Rothschild la dobândă de 24%. Apoi, a fost JFK, care a fost ucis din zeci de motive, care au fost în mare parte împotriva profiturilor băncilor și industriilor militare, iar acum este Donald Trump, care a strigat că va „da America înapoi oamenilor”.

Ca majoritatea oamenilor de afaceri, Trump urăște băncile, pentru puterea formidabilă pe care o au asupra economiei. Aruncați o privire la singura carte a lui Henry Ford, „Evreul internațional” pentru a afla cât de profundă a fost neîncrederea și ura sa față de băncile internaționale. Afacerile lui Trump au suferit foarte mult din cauza acestor instituții care, practic, vă vând o umbrelă, doar pentru ca să o ceară înapoi imediat ce începe ploaia. Controlul băncilor private asupra creării de bani și a ratelor dobânzii, prin fiecare bancă centrală din aproape fiecare țară este o putere permanentă asupra națiunilor, mult peste ciclul efemer al politicienilor. Până în anul 2000, acești jefuitori ai națiunilor erau la doar câțiva pași de visul lor totalitar planetar, dar câteva detalii rămâneau nemișcate: Vladimir Putin și 393 de milioane de arme americane. Apoi a apărut Donald cu fața portocalie, ultima piesă din puzzle-ul de care noi, oamenii, aveam nevoie să încetăm 250 de ani din imperiul bancar.

Tehnici și tactici

La începutul mandatului său, în mod naiv Trump a încercat  abordarea directă, înconjurându-se de rebeli împotriva establishmentului ca Michael Flynn și Steve Bannon, enervându-i pe toți și pe aliații săi străini, aruncând la gunoi tratatele de liber schimb, impunând taxe vamale pe importuri și insultându-le liderii  în față la ședințele G7 din 2017 și 2018. Reacția a fost puternică și toți inamici s-au aruncat asupra absurdei Russiagate, întrucât părea unica opțiune de a opri omul pe cale să distrugă globalismul. În mod previzibil, abordarea directă nu a dus nicăieri; Flynn și Bannon au fost nevoiți să plece, iar Trump s-a trezit încurcat într-o serie de audieri care l-au făcut să-și dea seama că nu va obține nimic prin transparență. A trebuit să găsească o cale de a anihila cei mai periculoși oameni de pe planetă, dar, în același timp, să rămână la putere și în viață. A fost nevoit să devină mai abil.

Atunci geniul lui a explodat. Și-a schimbat complet strategia și abordarea și a început să ia decizii absurde și să emită declarații scandaloase pe Twitter. Oricât  de amenințătoare și periculoase ar părea unele dintre aceste mesaje, Trump nu le-a folosit în sensul lor primar, ci a urmărit efectele secundare. Nu i-a păsat de ce au crezut oamenii despre el, ci doar de rezultatul final. A jucat chiar și rolul de bufon pe Twitter, a părut naiv, lunatic sau de-a dreput idiot, probabil cu speranța că va reuși să lase impresia că nu știe ce face si că nu poate fi chiar atât de periculos. În mod intenționat a devenit incorect politic cu scopul de a arăta adevărata față pe care Statele Unite o au în spatele măștii. 

Primul test al noii sale abordări a fost acela de a încerca să oprească pericolul tot mai mare de atac și invazie a Coreei de Nord de către NATO. Trump l-a insultat pe Kim Jung-Un prin Twitter, l-a numit Rocket Man și l-a amenințat că va rade de pe fața pământului Coreea de Nord bombardând-o nuclear. Incorecta sa politică înfiorătoare a continuat săptămâni întregi, până când în mintea tuturor s-a trezit ideea că nu există motive temeinice pentru a ataca țara. El a paralizat NATO. Trump s-a întâlnit apoi cu „Rocket Man”  au mers în parc ca într-un început de frumoasă prietenie, râzând împreună. Nu au realizat absolut nimic în negocierile lor, deoarece nu au nimic de negociat. Mulți vorbeau despre prețul Nobel pentru pace, pentru că mulți nu știu că, de obicei, aceste distincții sunt înmânate pentru a spăla imaginea unor criminali de război, precum Obama sau Kissinger.

Apoi a venit Venezuela. Trump și-a împins tactica cu un pas mai departe, pentru a se asigura că nimeni nu poate susține un atac asupra acestei țări libere. El a alocat  cazului cei mai feroce neoconi disponibili: Elliott Abrams, condamnat anterior pentru conspirație în afacerea Iran-Contras din anii 80 și John Bolton, faimos pentru agresivitate. Ulterior, Trump l-a confirmat pe Juan Guaido drept alegerea sa pentru președintele Venezuelei; o marionetă goală, atât de prost încât nici măcar nu realiza cât de mult este folosit. Din nou, Trump a amenințat că va pune țara la pământ. În timp ce comunitatea mondială urmărea cu uimire lipsa totală de subtilitate și diplomație din comportamentul lui Trump,  rezultatul a fost că Brazilia și Columbia s-au sucit și au spus că nu doresc să aibă nimic de-a face cu un atac asupra Venezuelei. Medicamentul administrat de Trump a avut ca efect că doar 40 de țări satelit la nivel mondial, au avut președinți și prim-miniștrii atât de idioți încât să-l susțină timid pe Guaido. Donald a bifat căsuța din dreptul Venezuelei pe lista lui și a continuat să defileze.

Apoi au venit cele două daruri către Israel: Ierusalimul drept capitală, și confirmarea posesiei Israelului asupra platoului sirian Golan. Netanyahu, care nu este cel mai ascuțit creion din cutie, a sărit de bucurie și toată lumea a strigat că Trump este un sionist. Adevăratul rezultat a fost că întreg Orientul Mijlociu s-a unit împotriva Israelului, pe care nimeni nu îl mai poate susține. Chiar și complicele lor istoric Arabia Saudită a trebuit să respingă în mod deschis această palmă imensă în fața Islamului. Cele două cadouri ale lui Trump au fost de fapt înjunghieri din spate pentru Israel, al cărui viitor nu pare prea luminos în zilele noastre, deoarece NATO va trebui să se mute din regiune. Bifat din nou.

Pe măsură ce realitatea devine evidentă

Dar sunt mai multe de discutat! Prin lipsa sa de control asupra NATO și a armatei, Trump este foarte limitat în acțiunile sale. La prima vedere, înmulțirea remarcabilă a sancțiunilor economice asupra unor țări precum Rusia, Turcia, China, Iran, Venezuela și alte națiuni pare dură și fără milă, însă realitatea a fost că sancțiunile au împins acele țări în afara sistemului financiar Swift conceput pentru a le menține înrobite în zona de hegemonie a dolarului și a băncilor internaționale. Sancțiunile au forțat Rusia, China și India să creeze un sistem alternativ de plăți comerciale bazat pe monedele naționale, în locul atotputernicului dolar. Realitatea bipolară a lumii este oficială, iar odată cu sancțiunile sale viitoare, Trump va împinge mai multe țări din sistemul Swift să se alăture celeilalte părți, în timp ce băncile importante încep să cadă în Europa.

Chiar și în uraganul politic în interiorul căruia se găsește, Trump tot găsește timp ca să-și afișeze umorul arogant aproape copilăresc. Priviți la batjocorirea lui  Hillary Clinton și Barrack Obama, în timp ce se așeza cu cei mai drepți generali pe care i-a putut găsi, pentru a face o poză într-o așa-numită „situation room”, pretinzând că urmăresc monitorizarea morții lui Baghdadi într-un loc în care acesta nu se putea găsi,  exact așa cum făceau predecesorii săi criminali cu mult timp în urmă în cazul falsei ucideri a lui Bin Laden. El a împins chiar farsa mai departe adăgând detaliile unui câine care-l recunoaște pe falsul calif al Daesch, după ce îi mirosise lenjeria. Acum că ați înțeles ce este cu adevărat Trump, veți putea, de asemenea, să apreciați spectacolul, în toată splendoarea și adevăratul său sens.

«Am asigurat câmpurile petroliere din Siria». Într-adevăr, cu această scurtă frază, Trump și-a unit vocea cu cea a generalului Smedley Butler care a zguduit lumea în urmă cu 80 de ani cu o carte minusculă numită „Războiul este o escrocherie”. Jaful și furtul de petrol nu sunt cu siguranță la fel de virtuoase ca promovarea democrației și a justiției. Ceea ce mă uimește sunt acei numeroși jurnaliști și analiști „alternativi”, care cunosc pe vârful degetelor fiecare problemă tehnică despre 11 Septembrie sau realitatea științifică despre povestea absurdă a încălzirii globale, dar încă nu au nicio idee despre ceea ce face Trump.  După  3 ani de mandat, încă nu realizează ce se întâmplă pentru că au cumpărat  mesajul mass-mediei mainstream care i-a convins pe toți că Trump este retardat mental.

Cei care încă mai păstrați îndoieli cu privire la agenda lui Trump, credeți cu adevărat că implozia evidentă a imperialismului american pe planetă este o coincidență? Mai credeți că, din cauza influenței ruse asupra alegerilor din 2016, CIA, FBI, întreaga mass-media, Congresul american, Rezerva Federală, partidul democrat și jumătatea războinică a republicanilor lucrează împotriva lui încercând să-l pună sub acuzare? Ca majoritatea materialelor care provin din mass-media, realitatea este exact opusul a ceea ce vi se spune: Trump ar putea fi omul cel mai dedicat care a pus vreodată piciorul în biroul Oval. Și cu siguranță cel mai ambițios și incorect din punct de vedere politic.

Concluzie

Lumea se va schimba drastic între 2020 și 2024. Al doilea și ultimul mandat al lui Trump coincide cu ultimul mandat al lui Putin în funcția de președinte al Rusiei. Este posibil să nu existe niciodată o altă coincidență de genul acesta pentru o lungă perioadă de timp și amândoi știu că este acum sau poate niciodată. Împreună, trebuie să pună capăt NATO, Swift și Uniunea Europeană ar trebui să se prăbușească. Terorismul și încălzirea globală antropică vor sări în vortex și vor dispărea odată cu creatorii lor. Trump va trebui să asaneze mlaștina din CIA și Pentagon, și să naționalizeze Rezerva Federală. Alături de Xi și Modi, Trump și Putin ar putea pune capăt intervenției băncilor private în afacerile publice, refuzând să plătească un singur ban din datoriile lor și  resetând economia mondială prin trecerea la monedele naționale produse de guverne, deoarece băncile private vor cădea ca un joc de domino, fără ca un servitor asemănător cu Obama care să-i salveze pe cheltuiala voastră. Odată făcut acest lucru, o pace și o prosperitate insuportabilă ar putea stăpâni planeta, deoarece impozitele noastre ar plăti pentru dezvoltarea țărilor noastre în loc să cumpere echipamente militare inutile și să plătească dobânzi la împrumuturi de către bancheri care nici măcar nu aveau bani în primul rând.

Dacă tot nu-l înțelegeți pe Donald Trump după ce ați citit cele de mai sus, sunteți de nesalvat. Sau puteți fi Trudeau, Macron, Guaido sau orice alt idiot util, fără să știți că covorul de sub picioarele dvs. a alunecat deja.

de Sylvain Laforest (traducere) 

Apărut pe : OrientalReview.org

47 de comentarii la „DECRIPTARE …. Adevăratul Donald Trump”

  1. Ar fi minunat să fie așa … cei care dețin f multe, cu potențialul lor să-și stabilească alte obiective nu acela de a controla planeta, de a-și împărți drepturi, bunuri, resurse și de a se considera Dumnezeu în final

   Apreciază

 1. Foarte interesant. Ar trebui să deschidem ochii și să ne schimbăm opiniile preconcepute pe care le aveam. Ar trebui mai multe informații și intervenții ca să schimbi mentalitatea omului dinactuala societate măcinată de ura, invidie și îmbogățire.
  Articole bune pentru cei care știu să discearnă..
  Multumim

  Apreciază

 2. Mă bucur enorm că dezvăluirile din acest articol, seamănă cu intuiția mea. Și mai adevărat îl iubesc pe Trump. Dumnezeu să-l ocrotească.

  Apreciază

   1. De ce „nu e frumos” ? Trebuie sa fie frumos? Si mie mi-e greata de bolsevici, da. Si nu e frumos. E gretos, da.

    Apreciază

 3. Este o mare ipcrizie sa credeti in acest articol care îl lauda pe mizerabilul de Trump, el cauta sa fie reales, nu îi pasa de nimeni.

  Apreciază

  1. Ai auzit vreodată de Cenaclul Junimea? Ei spuneau: „critica opera si nu persoana”. Acest lucru trebuie sa se intample in mintile oamenilor pentru a-l judeca corect pe Trump. Trebuie sa ii vezi intentiile si actiunile si nu felul in care se manifesta. Uita-te la imaginea de ansamblu: readucerea productiei de bunuri in tara lui, (60 000 de fabrici s-au mutat din SUA), inlaturarea emigratiei ilegale, reducerea sustinerii a o sumedenie de organizatii globale PARAZITARE, sustinerea emigratiei pentru crestini, pt. ca tara aia a fost intemeiata de crestini, sustinerea familiei, autodeterminare la nivel de tara, inlaturarea acestui ghiveci care se numeste „globalizare” si din care profita o mana de oameni. Uita-te ca Romania e pe cale de disparitie din cauza acestei globalizari. ETC, ETC, ETC. mult prea multe ca sa le insiruim. Apucati-va si uitati-va si la alte stiri nu numai cele platite de guvern. Doar ascultati in toate partile si incercati sa ganditi, nu va uitati numai la mutra lui Trump si la felul cum da din maini.

   Apreciază

   1. Dintre toate bazaconiile pe care le-ai înşiruit cea mai tare e aia-n care zici „ţara aia (adică America) a fost întemeiată de creştini”. Halal creştini, care au nimicit cu cruzime milionele de indieni nativi care populau acele teritorii, conform principiului creştinesc „dă-te tu la o parte ca să mă aşez eu” şi a celui şi mai creştinesc „un indian bun este un indian mort”.
    Ca să nu mai vorbesc despre grija lor creştinească pentru toţii negrii pe care i-au adus din Africa şi degradat la rangul de sclavi, tratându-i cu atât de multă sălbăticie încât au conferit imaginii de „sclav” o nouă dimensiune, ce depăşeşte în cruzime şi abominabil imaginea sclavului din evul mediu. Efectele acestei atitudini „creştineşti” se văd astăzi bine în societatea americană. N-am să comentez celelalte „argumente” favorabile lui Trump, sunt persoane care şi-au pierdut parcă nordul şi nu mai reuşesc să discearnă între bine şi rău, sper din tot sufletul ca această situaţie să fie temporară. Toate personajele negative din istoria omenirii au avut întotdeauna un număr mic de admiratori, unii chiar intelectuali rafinați.

    Apreciază

   2. Declarativ … spune ca doreste sa termine ce a inceput Kennedy. Sunt curios si eu cum si ce se o sa se intample mai departe. Anul acesta se vor limpezi apele sau o sa ne acopere un tsunami de porcarii globaliste. Vad ca au inceput cu virusul si vor sa incheie cu vaccinul obligatoriu. Asta nu e poveste…

    Apreciază

   1. Intradevar,pare ca este diletant,disimuland in a fi superficial si nu numai,dar eu spun ca trebuie sa analizam cu mai multa atentie si circumspectie(ce hotarari ia si ce spune),ca nu este chiar asa.Nu cred ca la acest nivel i se permite sa faca si sa vorbeasca, ce vrea el.Dupa parerea mea,urmareste sa promoveze politici,prin care sa redreseze cat mai sanatos si mai urgent,pasii pierduti in lupta pe plan economic la nivel mondial,cu principali rivali:China,Rusia,C.E.,etc.
    Vom trai si vom vedea ! cine a avut dreptate.

    Apreciază

 4. Foarte precis si explicit acest comentariu. Da Trump este un presedinte de exceptie pentru America. Da este un adevarat american, patriot, vizionar si cu o intuitie exceptionala. Am o singura ingrijorare ?!?! Va supravetui in viitor ?!?! Banul aflat in posesia celor cu care se razboieste va cauta si poate va reusi sa il anihileze. Se vor gasi forte/oameni care sa il protejeze ??????

  Apreciat de 1 persoană

  1. Sa speram ca oamenii se vor trezi si il vor sustine. Dar in primul rand … toata speranta e la Dumnezeu. Dumnezeu lucreaza prin oameni. Sa ne rugam.

   Apreciază

   1. Aici îți împărtășesc îngrijorarea dar, cel care face jocul final este DUMNEZEU creatorul COSMOSULUI. E xistă o lege nescrisă denumită LEGEA NECESITTĂȚII DE GRAD ZERO. ATUNCI CÂND ARMONIA DIVINĂ ESTE AMENIȚATĂ DE INDIFERENT CINE ACEL CINE ESTE ELIMINAT DEFINITIV. TRUMP DOREȘTE ÎN ESENȚĂ MENȚINEREA ARMONIEI CARE ÎMPREUNĂ CU PUTIN ȘI ALȚI ÎNȚLEPȚI VOR DUCE LA BUN SFÂRȘIT PLANUL DIVIN. AFIRM TOATE ACESTE PENTRU CĂ A SOSIT VREMA CEA DE PE URMĂ CONFORM APOCALIPSEI CÂN RĂUL VA FI PENTRU TOTDEAUNA ABOLIT. MĂ REFER LA GUVERNUL ȘI AȘA ZISA ELITĂ MONDIALĂ CARE SUB JURISDICȚIA LUI SATANA DOREAU ÎNROBIREA OMULUI PE INTREAGA PLANETĂ ȘI ULTERIOR DISTRUGEREA ACETUIA. LA PRIMA VEDERE CELE AFIRMATE PAR DE DOMENIUL FANTEZIEI SU UNII LE-AR CONSIDERA ABERAȚII DAR, DAR, CEI CAE U CUNOAȘTERE DESPRE ADEVĂRATA ISTORIE A OMENIRII SAU CEL PUȚI ÎN PARTE DESPRE ADEVĂRUL CARE NE ESTE ASCUNS DE CEI CARE PÂN ACUM AU AVUT TELECOMANDA MONDIALĂ IN POSESIE. DAR ACUM GATA. ELITA SIMTE CĂ ÎI FUGE PĂMÂNTUL DE SUB PICIOARE ȘI ÎNCEARCĂ CU ULTIMELE RESURSE SĂ-ȘI MENȚINĂ POZIȚIA OLIGARHICĂ MONDIALĂ. DIN PĂCATE PENTU SATANA TIMPUL SĂU S-A SCURS . DUMNEZEU ÎȘI VA FACE APARIȚIA ÎN FAȚA TUTUROR ÎN ADEVĂRATA ȘI EXTRAORDINARA SA MĂREȚIE ȘI SPLENDOARE DE CREATOR AL TOTULUI. FIȚI DREPȚI, CINSTIȚI ȘI CU CREDINȚĂ ÎN CEL CARE CLIPĂ DE CLIPĂ NE DĂ SUFLARE DE VIAȚĂ. FĂRĂ ACEASTĂ SUFLARE AM DEVENII OBIECTE NEÎNSUFLEȚITE. AMIN, AMIN, AMIN. AȘA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU

    Apreciat de 1 persoană

 5. Corect, dar de nedigerat pentru spalatii pe creier care nu vor sa înțeleagă ! Stau in bulă lor de ” fericire artificiala” si resping orice ar putea sa le dezvăluie realitatea cruntă! Oi fericite într-un cuvânt!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Excelent articol.
  Este adevarat ca pentru a putea înțelege si crede asa ceva este nevoie nevoie de o anumită „pregătire”. Dacă cineva tine ochii închiși, chiar dacă i se spune că afară este lumină si florile sunt frumoase el nu va înțelege decât in momentul in care va putea să-si deschidă ochii si să vadă, să experimenteze direct. „Pregătirea” consta in a ne „deschide ochii” si a urmări sa înțelegem ce se petrece cu noi si nu doar să credem orbește in ceea ce ne spune unul sau altul.

  Apreciază

 7. Adevarat aurelianpelin si Cristina Ghiba,oamenii platesc dobanzi la case se se usuca,sunt executati de toate bunurile samd. si tot tin cu ursu.
  Asta datorita la tot ce s-a explicat clar in articol,dar viseaza ca nu este asa ,,e imposibil sa existe ”
  atata naivitate si….

  Apreciază

 8. Tocmai citesc cartile lui DAVID ICKE! Am aflat suficiente lucruri despre fostii presedinti americani , de cine au fost sustinuti, asasinati(cei incomozi pentru Fratie!) si cine conduce cu adevarat lumea! Nu stiam de unde sa-l iau Donald Trump, impresia lasata in media nu era tocmai favorabila! Citind foarte mult , facand conexiuni ,inteleg acum multe lucruri despre ceea ce se intampla si ce ni se intampla! Fiecare intelege cat poate sa-l duca sinapsele insa IGNORANTA unora. mai ales cu ceva spoiala de carte ma lasa fara replica! Pot sta linistiti in lumea lor, nimeni nu le-a solicitat parerea! Pentru mine acesta analiza este exceptionala si foarte aproape de adevar! Cunoscand istoria presedintilor asasinati, cred ca Donald Trump s-a angajat intr-o lupta inegala cu Fratia Globalistilor, sanse mici de castig! Felicitari autorului ,traducatorului si celui care a postat(TZUCU)!

  Apreciază

 9. Autorul este corect informat și sunt plăcut surprins in general de nivelul de cunoaștere . Opiniile noastre trebuie bazate pe studiu și nicidecum pe auzite.
  Cei care nu credeți in acest articol aveți o părere eronata despre realitate mondială, schimbați-vă sursele de informare.

  Apreciază

 10. 30 Decembrie 2019
  „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte.(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?) Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către unul dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe „vânătoarea de vrăjitoare”. Atunci orice „îmbogățit” va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia și alte instituții care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. Altă parte a mulțimii vor incendia sediile poliției și ale pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ….moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat „pe alții”. Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din serviciile secrete „ale unor state” ajutate de unii din serviciile noastre secrete care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă „anumite păcate” economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă. Se va duce la mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile taine și datini. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în piața mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe bicicleta lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, Tatăl lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe Tatăl lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi „mâncate” de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ…”

  Apreciază

 11. ZAMOLXE(ZAMOLXIS) – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI(SANANDA)

  „Fiicele Mele și Fiii MEI, Mă bucur nespus Să vă văd pe toți într-o Zi atât de Mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ZIUA de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL PROMIS vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!
  EL este FIUL OMULUI care A venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe Ființe de Lumină, Spirite Primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are Marea Onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința CELUI ce Își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această Conștiință A coborât și Va continua Să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la Procesul de Trezire al românilor și de Înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot Să afirm că, ÎMPREUNĂ cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei Conștiințe GIGANT(MĂREŢE) care V-a pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu Voi abdica de la această Menire, căci Îmi este dat Să văd prin ochi de Om Gloria CELUI PREA ÎNALT, care acum A venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum Procesul de Transformare și Înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea FIINŢĂ alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de Mari Încercări, însă dacă aveți Credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, Vă îmbrățișez români și Vă urez: Drum drept și multă Lumină! ZAMOLXIS Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!!!”

  https://www.secretulnumerelor.ro/adevarul-despre-avionul-israelian-prabusit-in-bucegi-numerologie/

  Apreciază

 12. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!? În genunchi măi(băi) 7,7 miliarde locuitori de pe Terra de la A la Z în faţa Lui … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

  Apreciază

 13. Ligurda mi-a povestit adânca tristeţe a Lui IISUS când S-a reîntors în OPAL. „Nimeni şi Nimic nu-L putea înviora din starea insuccesului avut cu conducătorii iudeilor. După răstignire, întregul OPAL a Amuţit. PĂRINTELE Luminilor clocotea de mânie pentru mârşavele chinuri şi umilinţe la care fusese supus însuşi FIUL Cel Iubit Al TATĂLUI. După un îndelung timp, PĂRINTELE Luminilor a convocat toţii Fiii, toţi înţelepţii şi toţi colaboratorii în Marea Sală a Tăcerii, unde a luat Cuvântul Însuşi PĂRINTELE Luminilor, prezentând hotărârea Lui de neclintit de a nimici pe luciferieni. Tot OPALUL a fost de acord. Nimeni nu a propus o nouă intervenţie, nimeni nu a propus un nou Trimis. OPALUL întreg A blestemat pe Lucifer(Satan) şi I-a rostit sentinţa: ARDEREA TOTALĂ A TUTUROR SPIRITELOR NEGRE ŞI CU CULORI ÎNCHISE. Teofilact: – Şi pentru când a fost fixată această ARDERE!? Densi: – …OPALUL avea nevoie de timp Să se pregătească şi S-a pregătit, astfel că, la ora când noi discutăm, adică acum, OPALUL este pregătit de intervenţie şi curând… foarte curând, veţi asista şi voi la MARELE DANS AL MORŢII, care va însemna şi A DOUA VENIRE A DOMNULUI IISUS. Trebuie să ştiţi că IISUS este deja pe Pământ. S-a întrupat în mare taină şi acţionează în secret, colaborând cu OPALUL. Nimeni însă nu-L va cunoaşte… înţelegeţi? NIMENI nu va şti cine este! Teofilact: – Dar tu Îl ştii? Densi: – Da! Teofilact: – Poţi să ne spui şi nouă cine este şi în ce ţară trăieşte? Densi:- Nu am voie să spun absolut nimic despre EL. De ajuns că v-am spus că Este, Studiază şi Creează pe Pământ. A realizat, nu cu mult timp în urmă, legătura telepatică cu DISCUL Său Integral şi în curând Se va DEZLĂNŢUI… dar repet: STĂ ATÂT DE BINE ASCUNS, ARE UN STIL DE LUCRU ATÂT DE ORIGINAL, CĂ NIMENI NU-ŞI VA DA SEAMA CĂ EL ESTE “ACELA”…!!!”

  Dă clic pentru a accesa LIGURDA-.pdf

  Apreciază

 14. Daca afirmi asa ceva: „Mulți vorbeau despre premiul Nobel pentru pace, pentru că mulți nu știu că, de obicei, aceste distincții sunt înmânate pentru a spăla imaginea unor criminali de război, precum Obama sau Kissinger.” inseamna ca esti dus rau de tot cu pluta.
  Donald Trump e destul de periculos pentru ca are si promoveaza idei neofasciste, Unii aplauda iar altii depling aceasta stare de fapt.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Nu eu afirm… Ci, cel din care am preluat… De obicei fac o postare, rezumate din 1-2-3 articole, punând în ghilimele citatele, iar la sfârșit pun ,, Sursa” sau ,,Autor”. Unde îmi exprim opiniile, e fara ghilimele. Nu înseamna, ca daca postez sunt cu totul de acord cu cei citati. Postarile sunt pentru INFORMARE. Fiecare are dreptul la declaratii, la opinii si i le expun. De acolo cititorii pot discerne ce si cum… Așa ca dvs

   Apreciază

 15. Este un adevarat patriot si spune lucrurilor pe nume.Ar fi pacat ca poporul american SA nu il aleaga s-ar prabusi democrátia de atitia ani, si-ar face loc comunismul. Cred ca poporul american va sti sa apareciese.

  Apreciază

 16. E mai interesant faptul că un articol vădit manipulator precizează că „Minciunile mass-media nu acoperă doar istoria și politica, ci v-au modelat percepția falsă asupra unor subiecte precum economie, alimente, climă, sănătate, despre orice” Desigur, unii dintre noi ar putea apuca vremea când: „o pace și o prosperitate insuportabilă ar putea stăpâni planeta, deoarece impozitele noastre ar plăti pentru dezvoltarea țărilor noastre în loc să cumpere echipamente militare inutile și să plătească dobânzi la împrumuturi de către bancheri care nici măcar nu aveau bani în primul rând”. Asta doar dacă istoria nu se va repeta. Poate unii din cei menționați ca super-inteligenți sau ca idioți utili au intenții bune. Nu cred însă că „lupul își schimbă și năravul, odată cu părul”. Nu e imposibil să se nască omul care să gândească o societate în care oamenii înțeleg că se pot considera liberi și când „dreptul lor se termină când afectează drepturile celor din jur”. Nu Trump și în nici un caz Putin, sunt capabili de buna-credință necesară ! Pentru că „berzei chioare îi face Dumnezeu cuib” să sperăm că istoria va fi rescrisă așa cum a fost și că cei care o vor cunoaște nu-i vor mai repeta greșelile !

  Apreciat de 1 persoană

 17. Slugile pe care le-am avut și le avem ca președinți de stat, ar avea multe de învățat de la Trump și, da Putin, care pentru țările lor si pentru cetățenii țărilor lor, sunt patrioți. Ca sa vezi asta, trebuie sa ai ochii deschiși și urechile desfundate.
  Mi-aș dori să nu fie prea departe ziua în care în Constituția României să fie menționat un articol de felul:
  …moneda națională este LEUL și nu toate prescurtarile de tip RON, ROL și alte asemenea. Consider o depersonalizare a existenței si istoriei acestui popor, susținută bineînțeles de BNR…
  Sunt enorm de multe de spus și de facut…

  Apreciază

 18. Doamne ajuta! 2020 Orice părere trebuie bine aprofundata. Oare de ce nu vrem patrioti!?!!? TRUMP. D. = USA. PUTIN V. = RUSSIA. UNDE GĂSIM UN ROMAN PATRIOT!!!??? Sa terminam cu alogenii . trădătorii care distrug neamul Romanesc. Romani sa nu ne pierdem speranța suntem în Gradina Maicii Domnului _ pe care toți vor sa o fure . Popor ROMÂN TREZEȘTE TE!!!

  Apreciază

 19. Ca omul din spatele lui Ronald Reagan, acest Trump s-a exprimat vădit revoltat că el de ce n-ar putea să-i țină locul odată (după tot ce a pățit JFK)? Asta spune tot despre el, mai ales că Putin nu ține cont de povețele lui Petru cel Mare, prietenul lui Dimitrie Cantemir.

  Apreciază

 20. In zilele acestea multi se tem sa spuna sau sa accepte adevarul despre Presedintele Trump si despre atacurile demonice indreptate impotriva lui si a Americii.

  Articolul acesta este intradevar un material de calitate, apreciat de persoanele inteligente, dar dispretuit de catre cei care au nevoie ca sa gandeasca altii pentru ei.

  Felicitari autorului!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s