MARE ATENTIE SI IN TARILE NOASTRE !!!

Niciun comentariu

SA FIM ATENTI SI IN TARILE NOASTRE !!!
Avertisment de la dr.Rashid A Buttar ! Sper sa fie Fake news
S-a emis un act legislativ in Ventura – California , care este propusa la HS ( House Representative – Reprezentantii Camerei), propunerea legislativa 66 66, prin care se poate merge la oricine acasă pentru a fi testat de Covid 19 ! Oare la cine vor merge prima data ??? Nu la lingaii lor fiti siguri. Nu la colegii lor de partid , ci la opozanti. Oare cine va face selectia . Sa nu ne spuna ca o sa faca aleatoriu …. ca nu o sa-i creada nici curcile. Si precum stim testele rapide dau o rata mare de eroare sau … pot fi dinainte contaminate, (cum s-au gasit cele pentru englezi de la furnizori ) . Cine este infectat, va fi luat și dus in centre ,,speciale” ! Unde este ,,izolat” . Si stim cum sunt tratati cei din izolare. Nici o vizita , fara comunicare , de unde pot pleca ori sanatosi , ori intre patru scanduri , ca nu stie nici naiba cum sunt ,,tratati”.

Aceste legi , ca si Sectia Speciala , ar putea fi folosite ca mijloc de represiune la comanda. Asa cum va inchipuiti , este foarte simplu.

Ai un inamic personal , sau politic … sau un jurnalist care te deranjeaza cu anchetele lui. E simplu… trimiti pe capul lui o echipa , ii face testul si … ce sa vezi …e pozitiv. Il bagi in izoleta , il duci frumos in spital si ii faci o luna – doua de tratament dur cu antibiotice , anti HIV , antimalarie , anti – tot ce-ti trece prin cap si-l ,,prepari” bine de nu-i mai om cat traieste. Dupa spital , bine fezandat il mai tii putin , vreo doua luni , intre pereti de cartoane si patul la 10 cm de cimentul unui fost depozit , acum spital . Si-l tii acolo … pana iese testul negativ de doua ori. DACA iese !!!

Si adesea ne-am pus intrebarea …. oare de ce s-au facut spitalele de campanie , spitalele in sali de sport , s-au evacuat si inchiriat spitale , s-au transformat in spitale , depozite din ciment si carton , cu ferestre din autocolant …. si … STAU GOALE . Ne-am bucura sa fie adevarate declaratiile ca au fost facute … DIN PRECAUTIE ,DOAR PREVENTIV, de teama exploziei pandemiei din noi focare . Sa speram ca acest ordin NU POATE fi implementat nici in USA , nici la nivel European si nici mondial ! Trebuie să URMARIM CU ATENTIE , sa ne unim , sa fim atenti și să ne apărăm drepturile ! Daca se va intampla ceea ce credem ca se pregateste , atunci , cu aceasta ocazie , ne vor forta sa facem marea deșteptare de care ne vorbește Q și Trump ! We stand for our rights !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s