Cine răspunde pentru faptul că medicii , practic , nu pot să-și facă meseria?

Niciun comentariu

În ultimul timp, sunt tot mai multe informații care confirmă o temere de la începutul instituirii stării de urgență și care mă umplu de indignare. Ele vorbesc despre nenumărate cazuri de pacienți care au murit sau au fost puși în pericol, pentru că n-au fost tratați la timp.

Dacă astăzi te ia salvarea, nici un doctor nu te va trata, nu te va opera, nu-ți va aplica nici măcar o cataplasmă mai înainte de a te fi testat de coronavirus – nu o dată, ci de două, trei ori, timp de mai multe zile.

Este inadmisibil! Cîte persoane au decedat în urma protocoalelor de pandemie? Și dacă testele de Covid le-au ieșit negative, au fost trecuți ca morți de coronavirus sau de alte afecțiuni? Cine răspunde pentru faptul că medicilor li s-a interzis practic să-și facă meseria, pentru care au depus un jurămînt?

Întrebări la care probabil nu vom primi niciodată răspuns. Ele însă creionează o realitate la care ar trebui să medităm. Numai așa vom putea trage concluziile necesare, astfel încât astfel de lucruri să nu se mai întîmple.

Sursa : 7 mai 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s