OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar

Un comentariu

 Președintele Andry Rajoelina a pus la dispoziția populației un remediu naturist deosebit de eficient în tratarea Covid-19Organizatia Mondiala a Sanatatii i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar pentru a compromite acest remediu ce trateaza COVID-19. Acesta a refuzat revoltat!

Drept dovadă că are dreptate, în Madagascar NU A MURIT ABSOLUT NICI O PERSOANA de Covid-19, așa cum arată și Worldometers.

Andry Rajoelina e un om inteligent și liber, nesupus Noii Ordini Mondiale. El a prezentat public, inclusiv în emisiuni TV (a acordat interviuri la FRANCE 24 sau RFI) virtuțile tonicului pe bază de plante.

Cu toate acestea reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății nu vor cu niciun chip să accepte tonicul drept remediu. Evident, pentru că asta le-ar strica tot planul de a VACCINA întreaga populație a lumii. Ne amintim că exact la fel au procedat și în martie față de propunerea legată de hidroxiclorichină.

 „Nimeni nu ne va opri din a merge mai departe – nicio țară, nicio organizație.“, a afirmat Rajoelina ca răspuns la solicitările OMS de a nu mai folosi tonicul

Potrivit mai multor surse din Africa, după ce reprezentanții OMS au constatat că Rajoelina nu cedează, i-au propus un compromis: să adauge anumite chimicale („poison”=otravă!) în tonicul respectiv. Dar Rajoelina a refuzat revoltat și, mai mult, a declarat nu doar că își retrage țara din OMS, ci și că îndeamnă toate națiunile africane să facă la fel!

Autor : Calistrat M. ATUDOREIhttps://marketpedia.ro/

1 comentariu la „OMS i-a propus 20 de milioane de dolari mită președintelui din Madagascar”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s