Un interviu cu un diplomat roman … Calin Georgescu

Niciun comentariu

Urmariti un VIDEO in care este explicata REALITATEA DIN SPATELE PANDEMIEI COVID 19

https://www.facebook.com/groups/149654353088205/wp/243074693664833/

Călin Georgescu, membru al Clubului de la Roma: România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii

Despre corporațiile care au devenit proprietarele României:

România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține”.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în defavoarea României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa”.

Cu alte cuvinte, ceea ce ne spune Călin Georgescu, de pe poziția sa de membru al unor instituții cu greutate în geopolitica mondială, ar trebui să ne pună pe gânduri. VEDETI INTERVIUL VIDEO DE MAI SUS

Așa după cum cred că bănuiți, poate, presa centrală nu a sărit la gâtul lui să îl acuze că răspândește teorii ale conspirației. Oare de ce? Pentru că omul are argumente și știe ce spune, iar mercenarii locali au avut, probabil, interdicție să atace subiectul pentru ca acesta să nu devină viral.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s