Africanii din Bruxelles: violențe, distrugeri și jafuri în numele luptei împotriva „rasismului”!!!

Niciun comentariu

Aproximativ 10.000 de oameni s-au adunat duminică în capitala belgiană Bruxelles pentru a protesta împotriva rasismului şi a violenţei poliţiei, în contextul valului de proteste declanşat după moartea afro-americanului George Floyd, relatează dpa.

Participanţii, mulţi îmbrăcaţi în negru, au arborat pancarte cu sloganul „Black Lives Matter” sau amintind de un caz petrecut în Belgia similar cu cel al lui George Floyd, moartea adolescentului Adil C., în vârstă de 19 ani, în aprilie, tot în urma unei interacţiuni cu poliţia.

Și Belgia, unul dintre fiefurile neomarxismului cultural din Europa, care, de ani de zile, și-a garnisit marile orașe cu imigranți africani și arabi, se bucură în aceste zile de recunoștiința lor : pietre, violențe și jafuri. Totul, desigur, în numele luptei împotriva rasismului!

Belgia este una dintre țările europene în care s-a permis, mai ales în Bruxelles, apariția de zone etnice radical islamiste unde și poliția intră cu precauție. De aici și marile probleme pe care le are și le va avea în viitor.

Înainte de a viziona imagini cu evenimentele violente din Bruxelles, de duminică, haideți să lămurim niște lucruri…

În primul rând, din punct de vedere statistic (pentru că protesetele din Belgia au legătură cu cele din SUA), trebuie subliniat faptul că negrii americani de astăzi sunt mult mai rasiști decât albii americani. O evidențiază Biroul de Statistică al Justiției din SUA (Detalii AICI), care pune în evidență faptul că 90% dintre violențele rasiale dintre albi și negri sunt săvârșite de AFRO-AMERICANI și nu de albi!

Ce vreți mai clar de atât?!?

În ceea ce privește rasismul, vreau să le spun ceva evident tuturor spălaților pe creier care cred că doar albii au fost și sunt rasiști.

Știați, așadar, că în comerțul cu sclavi africani erau implicați mulți alți africani, care profitau de semenii lor? Știați că în Africa au existat mulți sclavi albi în secolele trecute? Mai exact peste un milion de sclavi albi, răpiți și duși în sclavie de pirații berberi…  (Detalii AICI)

Nu vă amintiți că musulmanii au încercat secole întregi să distrugă Europa și civilizația Europeană, că răpeau femei și copii pe care îi țineau în sclavie? Credeți că ăia nu au fost rasiști? Dar despre rasismul asiatic din vremea lui Genghis Khan sau Attila, care au omorât și au dus în sclavie multe milioane de europeni ce spuneți? Și exemplele ar putea continua.

Așadar, toate rasele au manifestat ură, violențe și atitudini rasiste față de celelalte, în decursul istoriei și, dacă am face o evaluare a crimelor, este destul de probabil că nu albii europeni sau americani s-ar situa pe prima poziție…

În continuare, uitați-vă cu atenție mai jos la gloatele de infractori africani din Bruxelles care cred că au dreptul să își facă nevoile pe civilizația europeană, în numele luptei împotriva rasismului, pentru că aici veți vedea VIITORUL EUROPEI…. DACA LI SE VA PERMITE neomarxiștilor să câștige.

Aceștia sunt cel puțin la fel de rasiști și de șovini precum cei mai radicali albi…

VIZIONATI VIDEONotă finală: În final, poliția belgiană a arestat 240 de protestatari violenți. ( ne informează Mediafax)

Partial : Daniel Roxin

Sursa : https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/06/09/duminica-africanii-din-belgia-au-atacat-bruxeles-ul-violente-distrugeri-si-jafuri-totul-in-numele-luptei-impotriva-rasismului-video-oripilant/?fbclid=IwAR0JErJZFxE94zPW1VGwNdiyiqrVc7c34QknU2PzPVFovAdF9AQbR4yU4FQ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s