STATISTICILE OFICIALE ale violențelor interrasiale din USA….Scor 9-1 pentru afro-americani

Niciun comentariu

In timpul manifestațiilor din Statele Unite, unii americani din Carolina de Nord au mers puțin mai departe. Oamenii albi au fost filmați spălând picioarele oamenilor negri, cerându-și iertare pentru „anii de rasism”. Oare gestul de mai sus este indreptatit ?

Este drumul spre egalitate totală? Nu e. Sigur. În timpul manifestațiilor anti-rasism de sâmbătă, 6 iunie, în Carolina de Nord, americanii și polițiștii albi au spălat picioarele compatriotilor de culoare. Scopul era să-și ceară iertare pentru toți „anii de rasism” la care au fost supuși. Conform Daily Mail, albii s-au inspirat din povestea biblică a lui Iisus spălând picioarele discipolilor săi.

Faptele de mai sus m-au intrigat si m-au facut curios si am inceput sa caut in statistici , numarul conflictelor interrasiale din America , ca sa vad daca gestul de mai sus este indreptatit.

 După cazul morții afro-americanului George Floyd, auzim pe toate canalele mass-media neomarxiste despre viața grea pe care o au afro-americanii în SUA, despre ura rasială pe care trebuie să o îndure din partea albilor, despre inechitățile sociale la care trebuie să facă față.

Dar niciun astfel de canal media nu ne dă detalii despre statisticile oficiale ale infracțiunilor interrasiale, ca să vedem cât de răi sunt albii, procentual, în raport cu negrii.

Fără îndoială, SUA, ca fost stat sclavagist, are o istorie îndelungată a abuzurilor albilor asupra negrilor și, cu siguranță, persoanele de culoare încă trebuie să suporte și astăzi multe inechități… Doar că, în acest moment, în pofida manipulărilor operate de delirul neomarxist al democraților americani, statisticile ne arată că raportul s-a inversat radical; în sensul că negrii manifestă de NOUĂ ori mai multă violență rasială împotriva albilor decât albii împotriva negrilor.

În acest sens, publicația americană city-journal.org, care citează Biroul de Statistică al Justiției SUA, ne informeză (pe data de 23 septembrie 2019) că statistica anului 2018 marchează existența a 593.598 de acte violente rasiale între negri și albi. Dintre acestea, negrii au comis 537.204, adică 90%, iar albii au comis 56.394, adică mai puțin de 10%.

Problema e că procentul violențelor rasiale ale negrilor împotriva albilor a crescut din anii 2012-2013 cu 5% (adică în acei ani, negrii erau vinovați de 85% dintre violențele rasiale) și crește în continuare!

Și atunci, cum mama naibii vorbim DOAR despre rasismul albilor, ca și cum ar fi singura formă de rasism din SUA? Realizați cât de mare este manipularea presei americane și din toată lumea, ce caracatiță cumplită ne îndoctrinează ideologic?

Același site amintește de faptul că în vara anului 2019, anul în care, subliniez, a fost scris articolul în care s-au prezentat statisticile de mai sus, în centrul Minneapolisului (orașul unde a avut loc incidentul cu George Floyd), camerele de supraveghere au surprins atacuri rasiale violente asupra unor albi, comise de tineri negri, care i-au bătut și i-au jefuit pe aceștia.

Stupoare însă: presa din Minneapolis a tratat superficial cazurile, ca știri secundare, iar presa națională aproape că le-a ignorat total. Ce mai spuneți de democrația americană și de corectitudinea și libertatea presei din America?

Păi, astfel de situații (adică cele majoritare de ură rasială și infracțiuni rasiale ale negrilor împotriva albilor) nu cadrează cu politica neomarxistă, deci trebuie mascate.

Desigur, dacă ar fi fost cazuri de violență și tâlhărie ale albilor asupra negrilor, atunci toată presa ar fi vuit. Vedeți cazul lui George Floyd, din același oraș Minneapolis.

Să sperăm că americanii, fie ei albi sau afro-americani, se vor trezi de sub influența drogului neomarxist care amenință întreaga planetă. Ideea este că dacă neomarxismul nu poate fi învins în America, va fi greu să fie doborât în restul lumii occidentale.

Partial , AUTOR : Daniel Roxin

Sursa : https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/06/09/atentie-mare-statisticile-oficiale-ale-violentelor-interrasiale-din-sua-anului-2018-spun-ca-afro-americanii-sunt-vinovati-pentru-90-dintre-acestea-adica-pentru-537-204-de-infractiuni-rasiale/?fbclid=IwAR3KYeR7RNX9kdS6Jf1rJpioUsf399Gey_IUvMzLthAxFjULCtbZAzieyLE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s