„Toată lumea, indiferent dacă crede sau nu, ar trebui să o citească!”

Un comentariu

Există o „bătălie de proporții biblice”: arhiepiscopul îl asigură pe Trump în scrisoarea deschisă de sprijin total

Fostul ambasador al Vaticanului în Statele Unite, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, a scris o scrisoare deschisă președintelui Donald Trump. Viganò a publicat scrisoarea Duminică 7 iunie.

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a scris o scrisoare deschisă președintelui Trump. În ea, ministrul vorbește despre „copiii luminii” care luptă împotriva „copiilor întunericului” și îl asigură pe Trump de sprijinul său.

În ea, clericul a descris ciocnirile din ultimele luni ca pe o „luptă a proporțiilor biblice”. Majoritatea „copiilor luminii” luptă împotriva minorității „copiilor întunericului”. Acestea au „poziții strategice în guverne, politică, afaceri și mass-media” – sunt, prin urmare, reprezentanți ai „statului în stat” (DEEP STATE).Acești oameni se luptau amarnic împotriva lui Trump și și-ar fi arătat adevăratele intenții în criza corona. „În această operațiune uriașă de manipulare socială, există oameni care au decis soarta omenirii, presupunând dreptul de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanților lor.” Acest lucru a dus la tulburările sociale recente din Statele Unite, Scopul final este răsturnarea președintelui Trump.
După publicarea scrisorii, Trump a contactat Twitter. Miercuri (10 iunie), președintele a scris că a fost „onorat de incredibila scrisoare a arhiepiscopului Viganò”. Trump a adăugat: „Toată lumea, indiferent dacă crede sau nu, ar trebui să o citească!”

Următoarea este scrisoarea arhiepiscopului Viganò – publicată Duminică 7 iunie 2020
,,Domnule presedinte,
În ultimele luni am asistat la o formare a două părți opuse, pe care le-aș numi biblice: copiii luminii și copiii întunericului. Copiii luminii reprezintă partea cea mai izbitoare a umanității, în timp ce copiii întunericului reprezintă o minoritate absolută. Cu toate acestea, primele sunt supuse unui tip de discriminare care îi pune într-o situație de inferioritate morală față de adversarii lor, care deseori ocupă poziții strategice în guvernare, politică, afaceri și mass-media. Într-un mod aparent inexplicabil, cei buni sunt ținuți ostatici de către cei răi și de cei care îi ajută, fie din interes propriu, fie din frică.

Aceste două părți, care au un caracter biblic, urmează separarea clară între descendenții femeii și descendenții șarpelui. Pe de o parte, există cei care, deși au o mie de neajunsuri și slăbiciuni, se inspiră din dorința de a face binele, de a fi sinceri, de a-și întemeia o familie, de a munci, de a aduce bogăția în patrie, de a-i ajuta pe cei nevoiași și să trăim în ascultare de legea lui Dumnezeu și să ajungem în cele din urmă la împărăția cerurilor. Pe de altă parte, există cei care slujesc pe ei înșiși, care nu respectă principiile morale, care vor să distrugă familia și națiunea, care exploatează muncitorii pentru a se face bogați necorespunzător, stârnesc diviziunile interne și războaie și acumulează putere și bani: pentru ei iluzia înșelătoare a bunăstării temporale a unei zile – dacă nu regreți – va da drumul la soarta teribilă care te așteaptă departe de Dumnezeu, în damnarea veșnică.

În societate, domnule președinte, aceste două realități opuse coexistă ca dușmani eterni, la fel cum Dumnezeu și Satana sunt dușmani veșnici. Și se pare că copiii întunericului – pe care îi putem identifica cu ușurință prin starea profundă cu care te confrunți cu înțelepciune și care poartă un război amar împotriva ta în aceste zile – au decis să-și pună cărțile pe masă, ca să zic așa, prin: dezvăluie acum planurile lor.

Par atât de siguri că au deja totul sub control, încât au lăsat deoparte prudența care până acum a fost cel puțin parțial ascunsă cu adevăratele lor intenții

Cercetările în curs vor dezvălui adevărata responsabilitate a celor care au provocat urgența Covid nu numai în domeniul îngrijirii sănătății, ci și în politică, afaceri și mass-media. Probabil vom constata că în această operațiune colosală a ingineriei sociale, există oameni care au decis soarta umanității prin presupunerea dreptului de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanților lor în guvernele diferitelor națiuni.

Vom afla, de asemenea, că revoltele din aceste zile au fost provocate de cei care, având în vedere că virusul scade inevitabil și grijile sociale cu privire la pandemie scad, au fost nevoiți să provoace tulburări civile pentru că vor fi urmate de represiune, pe care le-au făcut sunt legitime, dar ar putea fi condamnate ca agresiune nejustificată împotriva populației. Același lucru se întâmplă și în Europa, într-o sincronie perfectă. Este foarte clar că folosirea protestelor stradale servește obiectivelor celor care doresc ca la viitoarele alegeri prezidențiale să fie ales cineva care întruchipează obiectivele „DEEP STATE” și care exprimă cu fidelitate și convingere aceste obiective. Nu va fi o surpriză când vom învăța din nou peste câteva luni că aceste acte de vandalism și violență ascund pe cei care speră să beneficieze de dezintegrarea ordinii sociale pentru a construi o lume fără libertate: Solve et Coagula, cum ar fi zicala masonică învață.

Deși poate părea neliniștitor, orientările opuse pe care le-am descris pot fi găsite și în cercurile religioase. Există păstori credincioși care au grijă de turma lui Hristos, dar există și necredincioși mercenari care încearcă să împrăștie turma și să arunce oile către lupii vorazi. Nu este surprinzător faptul că acești mercenari sunt aliați ai copiilor întunericului și urăsc copiii luminii: la fel cum există o „stare adâncă”, există și o „biserică adâncă” care își trădează îndatoririle și se preface obligațiile sale reale. Dumnezeu renunță. În acest fel, dușmanul invizibil împotriva căruia buni conducători se luptă în treburile publice este luptat și de buni păstori din biserică. Este o luptă spirituală pe care o am în tinerețe
Din acest motiv, cred că atacul la care ați fost supus după vizita dvs. la Altarul Național al lui Ioan Paul al II-lea face parte din narațiunea mediatică pusă în scenă, care nu urmărește să combată rasismul și să creeze ordine socială, ci să exacerbeze situația; nu pentru a crea dreptate, ci pentru a legitima violența și criminalitatea; nu pentru a servi adevărul, ci pentru a favoriza o grupare politică. Și este îngrijorător faptul că există episcopi – ca cei pe care i-am denunțat recent – care își folosesc cuvintele pentru a demonstra că sunt de partea opusă. Ele sunt supuse „stării profunde”, globalismului, gândirii aliate, Noii Ordini Mondiale, pe care le conjurează din ce în ce mai mult în numele unei frății universale care nu are nimic creștin despre aceasta, dar care evocă idealurile masonice ale celor care conduc lumea prin alungarea lui Dumnezeu din curți, din școli, din familii și poate chiar din biserici.

Poporul american este matur și a înțeles acum cât de mult dorește mass-media să ascundă adevărul și să încerce să tacă și să-l distorsioneze răspândind minciuna care este utilă în scopurile stăpânilor săi. Cu toate acestea, este important ca băieții buni – care alcătuiesc majoritatea – să se trezească din indolența lor și să nu accepte să fie înșelați de o minoritate de oameni necinstiți cu intenții inevitabile. Este necesar ca binele, copiii luminii să se reunească și să se facă auziți. Care este un mod mai eficient, domnule președinte, decât prin rugăciune, rugându-i Domnului să vă protejeze, Statele Unite și întreaga umanitate de acest enorm atac al inamicului? Înainte de puterea rugăciunii, înșelăciunile copiilor întunericului se vor prăbuși, conspirațiile lor vor fi expuse, trădarea lor va fi dezvăluită, puterea lor înspăimântătoare se va sfârși în nimic, adusă la lumină și expusă pentru ceea ce este: o înșelăciune infernală.

Domnule președinte, rugăciunea mea este întotdeauna îndreptată către iubita națiune americană, unde am avut privilegiul și onoarea de a fi dat de Papa Benedict al XVI-lea. pentru a fi trimis ca nunț apostolic. În această oră dramatică și crucială pentru întreaga umanitate, mă rog pentru tine și pentru toți cei care sunt alături de tine în guvernul Statelor Unite. Am încredere că poporul american va fi unit cu mine și cu tine în rugăciunea pentru Dumnezeul Atotputernic.

Uniți împotriva dușmanului invizibil al întregii omeniri, vă binecuvântez pe voi și pe Prima Doamnă, iubita națiune americană și toți bărbații și femeile de bună voință”.
Carlo Maria Viganò
Arhiepiscop Titular din Ulpiana

De: Sonja Ozimek 13. Iunie 2020

1 comentariu la „„Toată lumea, indiferent dacă crede sau nu, ar trebui să o citească!””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s