Libertatea de exprimare …si de zbor

Un comentariu

Ceva mai ridicol n-am văzut demult, ori era fumat, ori e ceva farsă, n-are cum altfel:

„​Spre deosebire de Occident, în Rusia există libertatea de a vorbi, libertatea de exprimare. La noi toată lumea are dreptul să-și exprime și își exprimă opinia: bloggeri, scriitori, actori, unii deputați fac și ei asta. Deci își exprimă opinia. Toți acești oameni își exprimă liber opiniile, pun întrebări, fac niște evaluări și nimeni, nimeni nu îi plesnește peste bot, nu le închide gura. (…) Atunci când opoziția rusă își organizează evenimentele fără autorizație, polițiștii ruși și garda națională îi iau cu grijă pe sus, îi duc la autobuz ca să-i ducă pe urmă la secția de poliție, ca să le dea pe urmă drumul. Asta este numit stat terorist și dictatură polițienească”, a spus ambasadorul Rusiei, Valery Kuzmin, într-o conferință de presă la București.

Practic, dl Kuzmin are libertatea să se cace zilnic în semn de protest pe portretul dlui Putin, doar că nu-și dă jos și pantalonii pentru asta.

Sursa : Vlad Petreanu

A devenit o ,,moda” … Vor sa zboare !!!

Rusia. Un al treilea medic a căzut de la etaj. De ce se sinucid doctorii ruși?

1 comentariu la „Libertatea de exprimare …si de zbor”

  1. Nu e nimic anormal. E vorba de ambasadorul rus. Doar nu vă așteptați să „dea din casă”. De peste o sută de ani rușii fosti sovietici, răspândesc cu succes tot felul de știri despre oculta mondială, despre masoni, despre prietenia româno-sovietică, despre eliberarea popoarelor de sub jugul imperialist. Puțini observă că de unde „au eliberat”, n-au plecat niciodată cu mâna goală sau de bună voie. În fond în Rusia toți medicii sunt liberi ca pasărea cerului. Doar că nu toți știu să zboare cum trebuie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s