De unde iti iei informatia ? 2020 … Lumea se află la o răscruce si dezorientare totala… nu știe încotro s-o apuce.

Niciun comentariu
PARTEA – 2

PARTEA – 2

Cert este că lumea se află la o răscruce si dezorientare totala… nu știe încotro s-o apuce.
Cei care conduc din umbră toată povestea cu pandemia pe asta au mizat,pe haos, deznădejde și în final un colaps economico-financiar.
Cine rezistă-rezista,cine nu pleacă într-o „lume mai bună”!
Minți diabolice ce se joacă de-a Dumnezeu cu o întreagă Planetă,în scopuri mârșave.

Cert este că lumea se află la o răscruce si dezorientare totala… nu știe încotro s-o apuce.
Cei care conduc din umbră toată povestea cu pandemia pe asta au mizat,pe haos, deznădejde și în final un colaps economico-financiar.
Cine rezistă-rezista,cine nu pleacă într-o „lume mai bună”!
Minți diabolice ce se joacă de-a Dumnezeu cu o întreagă Planetă,în scopuri mârșave.

 Sunt multi care traiesc bine dar nu se gandesc ca si lor li se va lua confortul. Nu va mai fi nimic ca inainte, probabil se vad tot in confortul lor pufos si nu sunt constienti ca Razboiul a inceput pentru toti.

Rămăsesem dator cu , continuarea opiniei despre dinamica evenimentelor actuale!
Am fost învățati că în lipsa identificării ADEVĂRULUI, mult mai ușor e identificarea minciunii.


În general ADEVĂRUL vine acoperit cu un morman mare de tot de minciuni.
În momentul în care am identificat o minciună, trebuie imediat identificate celelalte „surori” precum broboanele la strugure!
După un timp, ADEVĂRUL va ieși în toată splendoarea sa!
Vorbeam în episodul trecut despre pericolul războiului civil încă de la începutul mandatului președintelui DONALD J. TRUMP.
Datorită faptului că în Constituția SUA este explicit prins DREPTUL DE A PURTA ARME DE FOC PENTRU A SE AUTOAPĂRA, majoritatea cetățenilor americani dețin o armă de foc.
În aceste condiții, protestele de stradă pe diferite motive pot degenera foarte ușor în confruntări sîngeroase între cei care protestează (există dovezi despre cum SOROȘ a finanțat direct pe oricine a ieșit la manifestații) și forțele de ordine.
De aceea, serviciile de informații americane au avut o sarcină dificilă, și anume aceea de a convinge populația să nu pactizeze la propaganda LGBTQ promovată agresiv de organizația teroristă ANTIFA.
Pentru aceasta, mințile saxone au imaginat mișcarea Q.
Care s-a dovedit o mișcare inspirată întrucît în aceste două săptămîni în care activiștii BLM (Black LIVES MATTER), foarte mulți cetățeni neafiliați politic au reușit să preia rolul autorităților în stabilizarea situației din orașe!
BLA și protestele împotriva rasismului au fost acoperite imediat de tulburări de stradă unde teroriștii domestici (bandiții și criminalii) au spart bancomate și magazine, au violat și omorît femei albe.
Toată această infracționalitate s-a potrivit perfect pe strategia lui TRUMP, dîndu-i ocazia să arate ce conducător patriot și eficient este el!
Practic, MINCIUNA COVID și cu scenariul BLM fac parte din recuzita consilierilor personali de campanie și care vor duce categoric la victoria lui DJT,
Cum am menționat deja, va fi o victorie chinuită întrucît TRUMP va fi reales președinte peste o țară în care CONTROLUL ȘI PUTEREA REALE nu aparțin nicidecum lui!
Iar organizațiile teroriste SOROȘ vor fi fiind deosebit de active și după repetarea jurămîntului!
Arestări cu SOROȘ și BILL GATES sunt doar în imaginația publicului care nu înțelege ARHITECTURA DE CONTROL GLOBAL!
Miliardarii nu fac niciodată pușcărie, fiind întotdeauna salvați de STATUL SUBTERAN (vezi chiar si la noi cazul DINU PATRICIU)!
Excepție fac aceia care sunt selectați pentru sacrificii ritualice cum a fost ADAMESCU!
Cum va arăta lumea după 2021 încolo?
E posibil să fie mult mai stabilă și mai liniștită deși, în opinia mea, atît timp căt banii și creditul sunt sub controlul altora decît popoarele, obiectivele agendei 2030 (reducerea populației pămîntului cu 95%) rămîn pe agenda de lucru al tuturor indivizilor ce compun STATUL SUBTERAN!
(va urma)

SURSA : https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flucilucesculondra2019%2Fposts%2F284642192776106&width=500

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s