5.000 de Euro / ziua de spitalizare pentru un ASIMPTOMATIC cu Covid-19???

Niciun comentariu

Un spital din România decontează 5.000 de Euro / ziua de spitalizare pentru un ASIMPTOMATIC cu Covid-19, FĂRĂ TRATAMENT??? Înțelegeți acum pentru ce e internarea forțată a asimptomaticilor?!

 Urmăriți, vă rog, dacă presa centrală va spune ceva despre acest lucru, dacă se va revolta! Pun pariu că se va preface că nu știe. Că pentru asta au fost milioanele de euro cu care Guvernul Orban și-a făcut-o obedientă!

Avocatul Gheorghe Piperea face o dezvăluire șocantă despre afacerea cu asimptomaticii bolnavi cu Covid-19: pentru un pacient internat forțat, dar fără simptome și care NU BENEFICIAZĂ DE TRATAMENT MEDICAL, un spital decontează peste 5.000 / de euro pe zi. Doar pentru că omu ocupă un pat într-o cameră cu mai mulți. Doar în hotelurile cu WC-uri de aur, pentru celebrități mai găsiți un astfel de tarif pentru o zi de cazare. Realizați cât de mare e jaful?

Ăștia sunt oamenii care salvează vieți, ăștia sunt cei care pretind că ne restrâng libertățile pentru binele nostru. În realitatea totul este o mare afacere care se face pe spatele tuturor, din banii tuturor! Nu-i așa că și se face greață?

Iată ce ne dezvăluie avocatul Gheorghe Piperea:

Gheorghe Piperea: Sunteți curioși să vedeți pe ce se cheltuiesc banii noștri din contribuții de asigurări sociale de sănătate? Sau să știți unde se vor duce acești bani de marți, când vor începe internările forțate ale zecilor de mii de suspecți scoși din pix de autorități? Sau, mai bine zis, să înțelegeți de ce TREBUIA să apără categoria infinită de “persoane suspecte” care să poată fi băgate în spital cu forța?

Just follow the money, cum se zice.

În poză aveți un decont de cheltuieli pentru 7 zile de spitalizare a unui asimptomatic căruia nu i s-a administrat absolut niciun medicament (norocul lui, totuși, pentru că putea să fie cobai pentru testele care se fac la greu în Romănia pentru noi medicamente sau vaccinuri sau să fie obligat să înghită hapuri pentru alte boli, care să îi facă ficatul praf).

Costul spitalizării (conform ordinului cutare bla bla) a fost de 168 de mii de lei, adică de 35 de mii de euro. Costul medicamentelor, zero, costul hranei, 43 de lei, costul analizei, 173 de lei.

Norocul asimptomaticului respectiv este că nu va suporta el cei 40 de mii de euro. Sarcina asta eroică este suportată de noi, plătitorii de CASS. Cei care suferă și mor sunt pacienții fără noroc, care s-au îmbolnăvit de altceva decât de coronavirus – dar ei nu contează pentru Statul român, de vreme ce spitalele publice încă sunt închise în ceea ce îi privește. Cine se descurcă la privat, bine, cu nu, să fie sănătos, că sănătatea (naturală) e mai bună decât toate.

Să vă invit să vă imaginați câți pacienți cu cancer și-ar fi putut procura medicamente compensate de acești bani, câte operații s-ar fi făcut, căte dialize, câte recuperări medicale? Nu are rost. Acest caz se va multiplica de marți de zeci de mii de ori.

Norocul porcos al asimptomaticului respectiv este că treaba  i s-a întâmplat deja. Dacă ar fi fost vorba de un caz viitor, începând de marți, suma respectivă ar fi fost suportată de internatul forțat care s-a opus internării.

Asta e legea, fîrtaților, iar de marți este obligatorie, așa că trebuie să ne supunem, căci este pentru siguranța noastră: es ist für Ihre Sicherheit.

PS : Să nu credeți că spitalul din Câmpina va deveni un centru high-tech de medicină de vârf pentru că practică aceste scoruri. Banii se vor duce la contractori, furnizori, aranjori și alți îmbogățiți de tranziție.

PPS Mai am asemenea deconturi fantastice de la Câmpina. Dar e la fel peste tot. Spitalele lucrează la 10% din capacitate, dar plătesc personalul și subcontractorii ca și când ar funcționa la întreaga capacitate. (Sursa: AICI)

SURSA : https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/07/20/socant-un-spital-din-romania-deconteaza-5-000-de-euro-ziua-de-spitalizare-pentru-un-asimptomatic-cu-covid-19-fara-tratament-intelegeti-acum-pentru-ce-e-internarea-fortata-a-asimptomaticilor-vez/?fbclid=IwAR0RdjBnd4QWIWmUdZhi-ywWI9j2hTWfIi9mlr5nTMDrKPK1NDaiHIrK2X0

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s